Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Să vă spun cum merge treaba pe la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 599

Când rosteşti cuvântul „batjocură”, să te gândeşti direct la administraţia locală de la Câmpulung. O adunătură de „materie cenuşie”, doar prin diplome plătite pe la facultăţi, care nu iau decât decizii de toată minunăţia la Câmpulung. După ce am devenit recunoscuţi din cauza stâlpului din mijlocul străzii Gruiului, iar mai apoi a parcărilor jalnice făcute cu două rânduri de borduri, asfaltul turnat pe petece şi altele, acum, suntem de râsul Argeşului pentru „Dorel”. Şi nu primarul municipiului, ci „Dorel”, angajatul său de la ADP. Au început lucrările la Piaţa Centrală, aşa cum ştiţi. 

Ce nu ştim noi este altceva… se lucrează pe bune? Şi-au bătut joc de pavele, lasă utilajele pe unde apucă, iar mai nou, pentru că lenea este mare când adie vântul, găsim, nu un Dorel, ci trei, care stau permanent pe marginea trotuarului. La o asemenea lucrare de amploare, pe care japonezii o făceau în maxim două zile, la Câmpulung, primarul a trimis ADP-ul să dea cu sapa-n asfalt. 

Nu a fost muscelean să nu treacă prin zonă şi să nu vadă cum aceşti trei oameni, probabil, sunt şi prieteni, stau la bârfă pe marginea străzii, ca ţaţele la piaţă… de fapt, suntem la piaţă! Ca să nu mai spunem că se sprijină în câte o lopată sau ce ustensile mai au ei acolo, de mai au puţin şi fac şi crengi, şi flori. Trebuie să vină primarul să-i supravegheze, că ei altfel nu fac. Ca să fie treaba  treabă, într-o după amiază, trece o rudăreasă pe lângă ei şi le spune: „Să fiţi voi cu boală, că nu faceţi nimic”, la care unul dintre ei îi răspunde: „Lasă, fă! Mai bine ca mine să muncesc şi să mă relaxez plătit, decât ca tine moartă de foame la miloagă”. 

Felicitări, dragă administraţie, pentru muncitorii aleşi! Cred că, de fapt, este şi o ambiţie să rămânem cap de afiş la „lucrări făcute de mântuială, cu Dorel”. Până la urmă, măcar asta se mai promovează pe aici, că restul nu au timp.

 

Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK