Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

La restaurant, cu câinele

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1117

Cunoscută în oraş pentru unul dintre cei mai scumpi câini din urbea noastră, o domnişoară s-a dus cu iubitul la un restaurant renumit din Câmpulung. Doar că, de data aceasta, şi-a luat şi câinele în ghiozdan. Ajunşi la local, cei doi îşi comandă mâncarea dorită. Când vine chelnerul cu cele două ciorbe, câinele se tot fâţâia. Lasă acesta farfuriile pe masă, însă nu îşi putea lua sub nicio formă ochii de la ghiozdanul care se mişca într-un mod bizar. La un moment dat, patrupedului i s-a făcut foame şi a început să miorlăie, încercând să iasă din locul în care era ţinut captiv.  O altă doamnă, aflată la masa de lângă o întreabă pe proprietara câinelui: „Nu vă supăraţi, aveţi cumva un animal la dumneavoastră? Eu am probleme cu plămânii şi nu aş vrea să îmi intre păr în mâncare”. Domnişoara i-a răspuns: „Păi ce, doamnă, nu aţi auzit că există şi sonerii de telefon cu sunete de animale?”

Bineînţeles, cei doi amorezi au continuat să mănânce supa, urmată de felul doi şi desert. Timp în care micuţul nostru patruped a reuşit să iasă pe furiş din ghiozdan şi să treacă pe sub masă. Stăpâna lui era atât de concentrată la discuţia cu partenerul, încât nu a observat lipsa căţeluşului. Acesta a reuşit să se ducă liniştit prin restaurant, până a ajuns la bucătărie. Poate, poate… mănâncă şi el ceva… Bucătăresele l-au observat atunci când se chinuia pechinezul să tragă de un sac cu pâinea adunată de pe mese. Atunci s-a consumat punctul culminant. Şase angajaţi au alergat bietul căţel prin toată bucătăria şi nu au reuşit să îl prindă. Culmea, a fugit din bucătărie şi, de frică, s-a băgat sub o masă, de unde l-a şi luat stăpâna sa, în urma avertizărilor personalului. După ce stăpânii animalului au fost nevoiţi să plătească şi să plece cu câine cu tot, în urma lor a rămas o lume amuzată ca la circ, o bucătărie devastată şi un mare „noroc” lăsat sub masă de căţelul speriat, pentru sporul casei.

Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK