Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

„Departe de casă”, pentru afaceri la Câmpulung

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 758

Orăşel de munte, bani puţini… femei multe! Din buricul târgului ies vorbe şi hohote de râs, ba chiar de uimire faţă de o parte feminină, ambiţioasă de fel, care a ales să lase liceul şi familia în spate, pentru a face afaceri în străinătate. Şi când spunem afaceri, ne referim la cele de stradă, dar cu profit individual. De curând, această doamnă s-a întors în vacanţă, pentru a investi la Câmpulung. În ce? Aceasta doreşte ca din banii câştigaţi la stradă să investească într-un centru comercial de tip „Barby shopping”, în care toate hainele să fie tăiate, cu pietre şi cu alte şi alte obiecte ţipătoare. Că doar asta ne mai lipsea în Câmpulung, în anul centenarului, unde trebuie să se vorbească despre istorie şi despre cultură în timpul liber, să stăm la coadă la „Made in China” cu sclipici, pietre preţioase din 

plastic şi pantofi cu toc de 12 cm. Problema este alta…Această persoană nu conteneşte să spună în stânga şi în dreapta: „Eu pot ajunge să am lanţ de magazine la banii mei, că de asta mă duc şi... acolo, că sunt bani câştigaţi cinstit de mine, că eu îi fac, nu îi fur”. Şi uite aşa s-a dus şi vorba că aceasta doreşte să cumpere fosta platformă a unei fabrici aflată printre cele de renume din Câmpulung, pentru a face ori bordel ascuns, ori magazin cu articole vestimentare pentru astfel de activităţi. Cu toate acestea, că tot spun toţi că este monoton şi trist, oraşul ar primi o notă de culoare, cu un mega centru comercial, care să conţină sex shop, articole vestimentare dedicate muncii la vitrină sau chiar un complex de servicii sexuale. De Crăciun, nu va mai fi bradul cel mai vândut la Câmpulung, ci cătuşele cu puf şi costumele de piele.

Musceleanul pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK