Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Naşteri nu, doar decese!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1236

Uimitor, dar adevărat, cum românul iese încă o dată în evidenţă cu nişte legi deplasate şi de ţinut minte. Prin târgul nostru, lumea ştie foarte bine că nu se poate baza pe o instituţie, la nevoie. De curând, la o Primărie de aici, din Muscel, un tânăr s-a prezentat cu un act legal decisiv şi cu termen de rezolvare destul de scurt. Merge omul la Primărie şi spune liniştit: „Am şi eu acest act de modificare pe certificatul x”. După ce mai mulţi angajaţi ai Primăriei l-au „pasat” de la un serviciu la altul, ajunge la o doamnă funcţionar la birou. Îi spune acelaşi lucru: „Doamnă, am şi eu de înregistrat un certificat, printr-o hotărâre legală cu termen”. Uimită, aceasta îşi ridică privirea şi îi spune: „Desigur, aici este biroul unde trebuie, însă cea care se ocupă de aceste documente este în concediu, nu o înlocuieşte nimeni, iar eu mă ocup doar de decese… deci, dacă aveţi treabă cu mine pe această temă, vă pot ajuta, în rest, nu mă descurc eu”.

Şi uite aşa, musceleanul nostru a plecat cu actul dat cu un termen de valabilitate, în mână, din Primărie. Nu doar că nu ştia cum să facă să rezolve acel act, însă avea şi următoarea curiozitate: cum se face că în ditamai instituţia, timp de o săptămână, se pot rezolva doar actele de deces, nu şi cele de naştere? Deci, să nu naşteţi, doamnelor, în apropierea sărbătorilor, căci la primării se înregistrează doar răposaţii.

Musceleanul pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK