Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Afaceri cu examene, la colţ de stradă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1231

Nu au trecut bine simulările şi au ieşit la iveală lucruri de tot râsul. La şcolile din Muscel avem cei mai buni comercianţi, cei de subiecte la examene. Au fost elevi care au produs şi 5.000 de lei de pe urma naivilor care cumpără examene. Că mai sunt şi elevi nepregătiţi, dar şi părinţi care nu îi învaţă decât la furtişaguri, asta este cireaşa de pe tort şi punctul de la care pleacă totul. La un liceu de renume din Câmpulung, mai mulţi elevi speriaţi de Matematică au apelat la un coleg care le-a spus că are deja subiectele la simulări. Doi dintre aceştia, fraţi fiind, s-au dus acasă şi le-au spus părinţilor: „Nu am învăţat şi ne facem de râs dacă picăm şi simulările astea. Să plătim, totuşi, acum, că până la Bac învăţăm.” Prea orgolioasă ca să se facă de râs, mama

băieţilor le-a dat bani de subiecte. Zis şi făcut, au luat subiectele de la colegul lor. 100 de lei de persoană au dat. În ziua simulărilor, ei au învăţat rezultatele pe de rost de acasă şi aşa le-au pus, fără să se gândească măcar dacă sunt bune sau nu. După ce au plecat de la şcoală, s-au dus acasă şi la ora 15.00 a apărut baremul. Nici măcar o cifră din rezultatele lor nu a semănat cu cifrele din barem. I-au spus mamei şi aceasta a sunat-o pe mama băiatului comerciant de subiecte: „Auzi? Ăsta mic al tău le-a vândut alor mei subiecte false?” Şi femeia i-a răspuns liniştită: „Eu l-am învăţat să facă bani, dar nu i-am spus şi pe cine să ierte. Dacă el a considerat că trebuie să facă aşa, în viaţa asta din ce să trăieşti altfel?!” Şi uite aşa ne împingem copiii spre furt, minciună şi înşelătorie.

Musceleanul pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK