Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Secţia „Tratare nevoi sexuale”

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1325

S-a împrăştiat o bârfă-n târg, cum că la o clinică din târg, pe lângă secţiile actuale, s-a introdus şi secţia „Tratare nevoi sexuale”, inaugurată, de ceva timp, în clădirea centralei termice. Nu se ştie încă cu ce aparatură specială a fost dotată unitatea în acest sens, cert este că personal, care să se ocupe de asta, există! Asta pentru că, de curând, s-a dus zvonul, plecat tot de la  personalul de acolo că, seara, anexa tinde spre bordel. O recentă sesizare a oamenilor care au văzut una-alta datează din seara zilei de sâmbătă, 17 martie, când pe poarta instituţiei a intrat o doamnă elegantă, care, în timpul liber, ar presta servicii sexuale pe bani frumoşi. Aceasta a parcat maşina într-un loc întunecat, după care s-a dus în spaţiul destinat centralei termice, unde a „tratat” un angajat aflat în timpul serviciului. 

Şi ce face această poveste mai frumoasă este faptul că mai sunt şi alţi angajaţi care ştiu despre această situaţie, dar acoperă atât existenţa secţiei „Nevoi sexuale”, cât şi a suferinzilor de aceste nevoi, probabil, pentru faptul că sunt mai mulţi care stau la coadă la aceste tratamente şi nu ar fi corect să piardă oferta sau medicaţia. Nu este prima dată când clinica iese în evidenţă cu situaţii nelalocul lor, până de curând, subiectul zilei ţinându-l unele doamne angajate acolo, care, seara, în loc să îşi îngrijească pacienţii, se mută în camere retrase, pentru „schimb de experienţă” cu alte cadre medicale. Probabil, asta este o metodă antistres a personalului unităţii, pentru a mai uita de problemele pacienţilor şi de cele de zi cu zi. Până la urmă, sunt şi ei oameni şi, mai nou, în timpul serviciului, mai sunt şi pacienţi la secţia „Tratare pofte sexuale”, cu sediul la centrala termică.

Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK