Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primarul care-l concurează pe Guţă la copii

  • Written by Musceleanul de pe bulevard
  • Hits: 1124

Fosta iubită a unui primar, care ar fi rămas cât se poate de actuală, după recentele postări de fotografii cu amantul datând din luna îndrăgostiţilor, a lansat vestea că edilul devine tată pentru a patra oară. Şi nu este ea mama bebeluşului, deşi pe al treilea copil ea i l-a făcut politicianului care înşiră urmaşi cum îi cade cu tronc o duduie. Lângă o poză cu manelistul nepereche Guţă, amanta detronată, vorbeşte satul, de o angajată a instituţiei conduse de craiul care sporeşte natalitatea în judeţ, a consemnat: „Nouă copii cu nouă femei. Ce ne facem că Guţă al nostru se pregăteşte de al patrulea?!” Aluzie la noua idilă înfiripată între conducătorul localităţii şi bibliotecara angajată în circumstanţe contestate de contracandidate, care au ghicit motivul. Câştigătoarea a susţinut concursul în patul primarului, care îşi schimbă domiciliul în localităţile urbane ale judeţului, în funcţie de cuceririle amoroase. 

Ce i-a desbusolat pe martorii virtuali ai vieţii tumultuoase a edilului este menţinerea relaţiei cu mama celui de-al treilea copil, cu care ar fi petrecut, de curând, la un bazin cu apă termală, într-o staţiune din Românica, unde cuplul n-a fost singur. Pe marginea bazinului, dezmăţ neaoş, cu băutură, un maldăr de resturi de ţigări şi cocalari cât cuprinde, categorie de care nici alesul comunei nu este departe. Altă fotografie şi mai apropiată de prezent îl înfăţişează pe primar în bucătăria mamei nr.3. Plus că la botezul fiului era tot prăvălit pe bruneta înlăturată - şi nu prea - de bibliotecara satului, în al cărei arbore genealogic s-ar găsi nişte crenguţe întinse până în comunitatea de rudari. „La mai mulţi!”, i-au urat postacii primarului încercat de emoţii în 2018, cum a fost şi în 2017, care, până la realizarea planului de obiective în localitate, lucrează vârstos la sporirea neamului. Lucru care nu este văzut cu ochi buni de contribuabili, îngrijoraţi de câte guri de hrănit are primarul. 

The most visited gambling websites in The UK