Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-a zgâlţâit Muscelul în luna dragostei

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1204

Deşi nu s-a înregistrat niciun seism raportat de cei care fac măsurători, Muscelul s-a zgâlţâit puternic în luna dragostei, judecând după cantităţile de prezervative comandate şi vândute de supermarketurile din zonă. Informaţia nu este o glumă şi nicio  exagerare, având la bază mărturiile unor vânzătoare de la un lanţ de magazine răsfirate pe teritoriul Muscelului, susţinute şi de curierii care au făcut livrări din aceeaşi categorie. Probabil că fenomenul este valabil şi în cazul celorlalte branduri care au puncte de lucru la Câmpulung, dar relatarea noastră priveşte doar situaţia vânzărilor la un complex comercial din Grui. Aici s-au vândut  numai într-o singură zi, Valentine’s Day, peste 650 de cutii de prezervative, care conţin câte trei bucăţi fiecare, aşadar, peste 1.800 de prezervative cumpărate furibund de cei pătrunşi de fierbinţeala Zilei Dragostei. Şi ne mai mirăm că se duce natalitatea vertiginos în jos! 

La Rucăr, aceeaşi firmă a avut nevoie şi de o logistică specială dedicată acestui produs. Mai exact, curierii au livrat rafturi  pentru cutiile de prezervative, la mare căutare şi aici, ciobanii fiind acasă. Comercianţii nu au fost luaţi nici prin surprindere, nici pe nepregătite, ştiind din anii trecuţi ce pofte teribile îi apucă pe musceleni în cea mai romantică perioadă a anului. Aşa că şi-au asigurat stocurile din timp. Şi nu numai la produsele contraceptive, căci cu prezervativele merg bine un vin, bomboanele de ciocolată şi ciocolata, care, la fel, s-au vândut în cantităţi mulţumitoare. Până ne vom pune la curent ce a avut cea mai mare căutare în intervalul 1-8 Martie, am remarcat că nu toţi bărbaţii au oferit partenerelor motive de a fi recompensaţi ca de Valentine’s Day. Că mai sunt şi nătărăi care se duc acasă la consoartă cu mâinile îndesate în buzunare până la cot o demonstrează o scenă matinală petrecută de 1 Martie, cu un el şi o ea, care îl dojenea pe neghiob în mijlocul străzii: „Măcar o cutie de bomboane să-mi fi luat!”

The most visited gambling websites in The UK