Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Leşin de consilier

  • Written by Musceleanul de pe bulevard
  • Hits: 1099

Că tot e proaspăt bugetul, iată o amintire din trecutul recent, când la putere erau ceilalţi. Unui consilier local, de sacrificiu la toate evenimentele la care, pensionar fiind, mergea şi de voie, şi de nevoie, ca să salveze onoarea partidului, care era musai să fie reprezentat la acţiunile cu pricina, i s-a făcut rău la buget! La cât era de dolofan, credem şi noi că l-a luat cu leşin, auzind câţi bani are primarul pe mână. Numai că fostul primar nu cheltuia, strângea. Bine că protagonistul nostru nu mai e consilier şi acum, ca să audă cum i se umple gura actualului şef al municipiului de „trebuie să-i cheltuim!”, că făcea infarct, nu se limita la nişte pârdalnice de „ameţeli”. De ce a fost „indispus” politicianul care trebuia să şi ia cuvântul la dezbatere, ca să prezinte punctul de vedere al partidului, în calitate de decan? Cu o seară înainte, a fost invitat la o reuniune cu amicii politicieni, unde lumea s-a hidratat până dimineaţă, mai să plece acasă târându-se pe coate! A doua zi, având planificată dezbaterea bugetului, omul nostru, ca să-i treacă mahmureala cauzată de atâtea tării, şi-a zis ca, în drum spre Primărie, să se dreagă cu ceva „soft”, pe principiul „cui pe cui se scoate”. A băut o bere, a urcat împleticindu-se scările Primăriei şi, când a ajuns în sala de festivităţi, de atâta efort, era roşu la faţă de zici că dăduse câteva ture în jurul clădirii. 

În ciuda halului în care se afla, a realizat, totuşi, că nu dă bine pentru el să folosească intrarea principală, aşa că a pătruns în sală pe uşa din dos şi s-a aşezat pe rândul din spate. Văzându-l în starea bahică în care a cutezat să se prezinte la şedinţă, preşedintele partidului a venit lângă el, ca să-l supravegheze, să nu zică vreo prostie. S-a pornit dezbaterea, care, atât de puternic l-a captivat pe alesul „obosit”, încât a închis ochii şi a tras un pui de somn chinuit, cu capul clătinându-i-se ba la dreapta, ba la stânga, ori înclinându-se cu tot corpul pe spate, spre groaza preşedintelui, care trebuia să fie pe fază să prindă scaunul, ca să nu se prăbuşească tovarăşul adormit. S-a oferit protectorul să-l ducă acasă, că-i făcea pe toţi de râs, dar n-a fost chip să se înţeleagă cu el! Când primarul a ajuns la „diverse”, cine era cu mâinile pe sus să ia cuvântul? Frumoasa moţăită, care le-a făcut o bucurie şi mai mare colegilor de partid decât aceea de a se prezenta matol la întrunire. După ce a vorbit, a făcut „nani” la loc şi s-a mai trezit, de fapt, l-a trezit liniştea lăsată după întrebarea de final a primarului: mai doreşte cineva să ia cuvântul? Moment în care s-a auzit un căscat profund, din baierele gâtlejului, care a înroşit partidul galben. A doua zi, ca să nu-şi ia papară de la superiori, a luat-o cu „Doamne, ajută!” înainte: am avut indigestie, mi-a crezut/scăzut tensiunea, simptome simţite, culmea, şi de ai lui, în aceeaşi zi, numai privindu-l. 

The most visited gambling websites in The UK