Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Încăieraţi de salarii  

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2129

Salariile i-au înverşunat nu numai pe cetăţeni împotriva conţopiştilor Primăriei, pe care îşi varsă năduful lefurilor nesimţite de cum intră în clădire, dar i-au încăierat şi pe angajaţi între ei. Motivul: salariaţii cu aceleaşi atribuţii şi vechime au câştiguri diferite. Mult diferite, chiar dacă stimulentele, chipurile, le-au fost tăiate „portăreilor” publici, deşi, în realitate, au fost ascunse în în remuneraţiile grase. Unii să-şi dea pumni în cap, nu alta, căci de focul stimulentului cât un salariu de vânzătoare aplicat celui de funcţionar de companie multinaţională, au plecat din posturi „nestimulate” pentru poziţii plătite cu acest supliment. În fine, discrepanţele între retribuţii au dezlegat limbi, cei nemulţumiţi ajungând să-i pârască pe colegii care, deşi posesori de maşină, nu reuşesc să se încadreze în ora de începere a programului de lucru. Pe la 8.10, când trebuie să fie la birou, sunt la coadă la covrigi. Cât dau roată Primăriei pentru un loc de parcare, se face 8.30. Ce-i drept, sunt şi birouri la care, la ora 8.01, cetăţeanul 

este servit, dar aceasta este excepţia, nu regula. Plus că primarul le-a făcut condiţii ca să nu se mai plângă de locul de muncă. În orice birou ai intra, funcţionarele poartă bluze cu mânecă scurtă şi pantofi, din cauza temperaturii ridicate. Iar când li se pare prea cald, ies la aer, la farmacie, la bancă, la supermarket, la magazinul de haine, în timp ce colegii bărbaţi sunt la un întâritor. Ce să mai, viaţă de sclav e programul la Primărie! Deunăzi, o vânzătoare de la un magazin în care intrase o funcţionăreasă a provocat-o pe aceasta la o discuţie pe tema salariilor. „Scriu minciuni ăia! Nu te lua după ei! Ce, noi câştigăm bine?! Dacă a ajuns un pârlit de poliţist local să aibă un salariu mai mare decât noi, cu studii superioare?! Ce fac ăia?! Păzesc panseluţe! Una care scrie cinci cifre pe contractele de gunoi ia peste 60 de milioane! Nu s-a gândit primarul că ne trebuie şi nouă bani la fel ca ei?!” Chiar aşa. Nu le trebuie şi lor bani ca să arate bine, că doar nu pot apărea pe la şedinţele Consiliului Local, unde se filmează, jerpelite precum contribuabilul?!

Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK