Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cursa flămânzilor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 985

 

De mai bine de o săptămână, a început forfota cumpărăturilor la raioanele de carne ale supermarketurilor şi nu numai aici, căci şi la piaţă ori la magazinele de cartier este aceeaşi nebunie. Se cumpără carne şi, în special, carne macră, de zici că altceva nu mai mănâncă muscelenii. Iar cantităţile, pur şi simplu, te înspăimântă, depăşind capacitatea unui cărucior. De când s-a pornit furia carnivorilor, cel mai mare complex comercial din târg şi-a suplimentat personalul la raionul de profil, fiind mai multe vânzătoare pe tură faţă de restul anului. Ce-i drept, aici „leguma preferată” este mai ieftină şi cu şase lei faţă de carmangeria de la piaţă şi, probabil, de aici, omorul pe sacii cu carne, care au înlocuit pungile obişnuite, etichetate, cu care clientul se prezenta la casă. Acum se cumpără, fără exagerare, cu sacul, în care se înghesuiesc, după cum spuneam, carne marcă, ceafă, pulpe, oase, cât să hrăneşti toată scara blocului, nu o familie reunită de sărbători. Ce povestim acum nu este excepţia, ci regula, căci zeci de persoane procedează la fel. 

La opt fix, cum se deschide supermarketul, sunt grămadă pe acest sector aprovizionat  non-stop, ca să nu se lase cu revoluţie în rândul cumpărătorilor. În Grui, la marketul de cartier, de dimensiuni mult mai mici decât cel din centru, aprovizionarea se face cu TIR-ul, dar, chiar şi aşa, cantităţile de carne proaspătă se epuizează numaidecât. Coborând lângă „Olga Bancic”, bucurie mare pe capul taximetriştilor, care n-apucă să-şi tragă sufletul. Postaţi în buza supermarketului, ca muşteriul să nu se cocoşeze trăgând sacii până la marginea parcării, şoferii de taxi au curse la foc automat, de când s-a lăsat foamea peste Câmpulung. Dăm şi un exemplu particular: o cucoană, care stă pe aceeaşi stradă, în vecinătatea service-ului auto, a apelat la taxi ca să ajungă acasă, întrucât cumpărase carne, bineînţeles, câtă a încăput în portbagajul maşinii. Acasă, ca să nu facă zece drumuri, a scos repede o roabă din curte, în care a aşezat o folie şi, împreună cu taximetristul, a descărcat cantitatea uriaşă de hălci, din pricina cărora de-abia a închis omul uşa portbagajului. Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK