Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Spelunca din vecini

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 949

În cel mai populat cartier al oraşului găseşti şi cele mai multe cârciumi. Iar cine nu bea la birt bea la băncuţă, cu tovarăşii de table şi „gură-cască” cu rol de susţinători. Bea în faţa blocului, tolănit pe bordură ori pe trepte. Bea plăvănit pe spaţiile verzi, unde se pune şi de un grătar, cu muzici şi chiuieli sub balcoanele locatarilor, ştiind că, cu două Poliţii în municipiu, chiar n-are cine să-i amendeze! Cu două Poliţii în municipiu, a fost posibilă o ditamai chermeza, la cort, între blocuri, care a făcut, zilele trecute, să răsune ca la nebuni zona aflată peste drum de Clinica „Mănescu”. Şi ne vine greu a crede că s-au nimerit câte doi surzi în echipajele trimise în patrulare, pe şoseaua principală, nu pe străduţele strâmte ale cartierelor, unde nu intră niciodată, ca să nu-şi boţească maşinile. O ţigănie zgomotoasă, începută de vineri, de pe zi, şi întinsă până când au avut chef nuntaşii! În fine. Revenind la speluncile de cartier, fiindu-ne imposibil să numim „local” spaţii obscure, care funcţionează cât mai dosit de 

ochii lumii, acestea nu sunt frecventate de străini de zonă, ci de oamenii locului, clienţi fideli, abonaţi la „caiet”, care beau orice şi oricât. Şi nu mai crapă de nicio boală. Într-o crâşmă vârâtă bine între blocuri s-au oprit, venind de la negoţul din care îşi câştigă pâinea, nişte cetăţeni, femei şi bărbaţi, ca să se răcorească cu o bere, într-o seară călduroasă de toamnă cu iz de vară. Oamenii şi-au zis să se destindă un pic până să intre în case şi au tras la bufetul a cărui existenţă o cunosc clienţii tradiţionali, atât este de pitit. Au sporovăit oamenii cât au sporovăit şi, când să plece, şi-au zis să plece mai uşori, trecând mai înainte pe la toaletă. Care toaletă? Când l-au întrebat pe stăpânul cârciumii de WC, insul, cu un ton vădit îngreţoşat, le-a sugerat să-şi facă un WC, dacă vor unul. Le-a mai strigat vreo două sudălmi la plecare, ca să-l ţină minte, în caz că mai au de gând să-l viziteze. Cetăţenii, jigniţi de patron, nu s-au lăsat descurajaţi şi l-au reclamat la Sanepid şi la OPC. Să vedem cât le ia funcţionarilor statului să-l pună pe cârciumar să amenajeze grupul sanitar, dacă vrea să rămână pe piaţă. Deşi scoaterea lui de pe piaţă era soluţia justă.

The most visited gambling websites in The UK