Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Cusătoreasa şarlatană

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 850

 

În lipsa serviciului sau suplimentar serviciului, unii dintre orăşeni prestează acasă diverse ocupaţii din care scot un ban. Asta cu reparatul maşinilor în garaj, în afara garajului, pe locurile de parcare ale vecinilor, probabil că este cea mai întâlnită practică în cartierele şi aşa aglomerate şi zgomotoase. Cizmari, bucătari, croitori, tâmplari, instalatori, electricieni, găseşti toate meseriile la bloc, în caz că ai nevoie de o lucrare rapidă, ieftină, la preţ de particular individual, neposesor de firmă. O doamnă care se îndeletniceşte cu croitoria a găsit o metodă de a câştiga şi mai mulţi bani decât îi aduce munca de la domiciliu. Profitând de buna credinţă a clientelor care îi predau hainele de modificat, de regulă, lucruri noi, proaspăt achiziţionate, cu o mărime în plus faţă de cât are nevoie cea care apelează la croitoreasă, femeia şi le însuşeşte, pur şi simplu. Cum? Amânând-o la nesfârşit pe clientă, că n-a avut timp să se apuce de comandă, până când aceasta fie uită, fie chiar respectă fiecare răgaz cerut de

 cusătoreasă, alegându-se, într-un final, cu un teatru cu puternic iz de înşelătorie. O clientă, care a avut încredere în ea de două ori, s-a ars de fiecare dată.  Prima dată, a rămas fără materialul de costum, pe care l-a dus la lucru toamna trecută. N-a presat-o pe meşteră să-l termine urgent, ci a lăsat-o să lucreze în voie peste iarnă. În această primăvară, considerând că două sezoane i-au fost de ajuns să ducă la capăt un deux-pieces, s-a înfiinţat la interfonul croitoresei. Ca să-şi facă motiv de vizită, deşi avea unul, a luat cu ea o pereche de pantaloni care trebuiau modificaţi. A sunat insistent, dar nu i-a răspuns nimeni. A intrat cu ajutorul unui vecin şi a găsit-o acasă pe croitoreasa, care s-a îngălbenit la vederea clientei al cărei material de costum îl „măritase” de mult. A înhăţat pantalonii, realizând că proprietara îi înţelege scuzele mincinoase, a înşfăcat şi preţul lucrării şi a rămas ca, la termenul de... , să-i returneze. Ce chin pe biata femeie să scoată măcar acest articol vestimentar de la şarlatana care profită că lumea, încrezătoare în cinstea ei, n-are cum să demonstreze că i-a dat pe mână haine şi bani şi, astfel, n-o reclamă nimeni.

The most visited gambling websites in The UK