Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Când eşti prost, e musai s-o arăţi!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1280

S-a găsit un magazin cu ştaif din oraş să aducă marfă necunoscută ţăranilor parveniţi din comuna cu aere de municipiu, pe care o cumpără sau o testează fără să ştie la ce foloseşte. Angajaţii biroului unde se încheie garanţiile şi se returnează produsele de care clienţii nu sunt mulţumiţi pot povesti cel mai mult şi cel mai bine despre cretinul care vine la shopping şi dă banii chiar pe toate prostiile, după care acasă se dezmeticeşte din euforia cumpărăturilor. Duduia de la departementul cu pricina s-a trezit, într-o bună zi, care s-a tranformat într-una proastă după dialogul cu un muşteriu intrat bine în a doua tinereţe, că i se pune în faţă un obiect aflat într-o cutie, care, la rândul ei, era împachetată într-un ambalaj. Cel care dăduse banii pe respectivul produs îi cerea înapoi, drept pentru care angajata a dat să desfacă cele două rânduri de ambalaje, ca să vadă pentru ce şi de ce trebuia să înapoieze insului preţul plătit. Când misteriorul obiect a ieşit la iveală, fata... să leşine şi nu alta la vederea 

drăcoveniei achiziţionate de clientului mai bătrân ca taică-su! Un inel de penis, pe care tipul lovit de damblaua andropauzei l-a cumpărat pentru niţică varietate cu soţia. Zice el. Dar cum soţia n-a fost mulţumită de prestaţia „inelarului”, şi-a trimis bărbatul înapoi la magazin, ca să se facă de râs în faţa salariatei care putea să-i fie fiică. Treburi bizare se întâmplă şi în afara departamentului „reclamaţii şi returnări”. Cunoaşteţi obiceiul unor „vite încălţate” de a mânca, de a se parfuma, de a se hidrata cu produsele de pe raft, pe care, după întrebuinţare, le pun la loc desfăcute. Ei bine, un specimen din această categorie a ţintit un produs - cosmetic, a crezut ea - pe care a început să-l frece de subsuori. A dat vârtos cu antiperspirantul respectiv la un subraţ, apoi la celălalt, după care, nemulţumită de rezultat, a început să facă gălăgie. Deşi nu trecuse pe la casă, ca să achite marfa testată înainte s-o achiziţioneze. A venit o angajată ca s-o domolească pe femeia care orăcăia că nu miroase, că are o textură ciudată şi că lasă „bale”. Lăsa, dacă era un lubrifiant folosit în acelaşi scop ca şi inelul!

The most visited gambling websites in The UK