Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Hoţul de pe scară

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 914

Locatarii unui bloc din centrul oraşului sunt aduşi la disperare de apucăturile unui vecin de treizeci şi un pic de ani, de ale cărui mâini se lipeşte orice poate fi vândut ori schimbat pe băutură. Nu pot ţine în dreptul uşii nici măcar un preş mai făţos - exclus din cele de boieri cu „Welcome” - căci peste noapte dispare. Neavând serviciu şi fiind alcoolic de carieră, insul fură becurile, de la cele de frigider până la  „neoane”, ghivecele de flori, bucăţile de perdea şi orice poate fi desprins fără să facă zgomot încât să-şi pună scara în cap. Cunoscut ca un cal breaz, bărbatul le dă emoţii vecinilor mai în vârstă, care au lăsat oraşul şi s-au retras la ţară, dar care, o dată pe lună, vin acasă  ca să-şi ridice pensia şi să-şi achite facturile. Nu o dată s-a întâmplat să găsească umblat, adică uşa forţată şi beţigaşe de chibrit vârâte în spaţiul în care se introduce cheia. Altădată, hoţomanul, ca să verifice frecvenţa cu care locatarul îşi inspectează domiciliul, a introdus în marginile uşii bileţele, având în cap, cel mai probabil, să-i spargă 

omului casa. Altfel nu se explică manevrele prin care îi bagă în sperieţi pe bieţii oameni care pleacă de acasă cu teamă. Inclusiv părinţii săi s-au mutat, de sila fiului, care i-a adus la capătul răbdării cu ieşirile violente când refuză să-i dea bani de băutură. În timpul unui acces de furie, tipul a aruncat pe geam televizorul familiei, o vechitură cu tub, care i-a nenorocit maşina unui vecin. Astfel că părinţii drojdierului, rămaşi fără televizor, au fost nevoiţi să suporte şi paguba omului. Alt cartier, aceleaşi metehne. Locatarii unei scări nevoiţi să apeleze la serviciile unei vecine pensionare, pentru a merge la Edilul şi a rezolva problema comunicării consumului înregistrat de fiecare apartament, s-au înţeles cu aceasta ca, în cazul în care nu o găsesc acasă, să-i lase în cutia poştală biletul cu valoarea indicată de apometru şi suma convenită pentru deranjul locatarei. Nişte amărâţi cu apucături de infractori, auzind despre practica de pe scara cu pricina, au golit cutia poştală de bancnotele lăsate de vecini. 

Musceleanul de pe bulevard         

The most visited gambling websites in The UK