Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Infractor până la capăt

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 925

 

Grăbită să ajungă la o intervenţie, o echipă de filmare a avut parte de un subiect invit suplimentar celui pe care îl „vâna”. La Valea Mare, în spatele bisericii, cam în aceeaşi zonă în care un poliţist a împuşcat calul unui hoţ de lemne, care voia să-l nenorocească, dând peste el, un căruţaş, tot cu lemne furate, zorea de mama focului ca să se pună la adăpost de Poliţie. În graba de a ajunge acasă cu vreascurile tăiate din pădure, conducătorul atelajului a lovit maşina unei şoferiţe din Bucureşti, deloc impresionată că are de-a face cu un infractor, de care, de regulă, lumea din zonă se fereşte, de vreme ce au tupeu să se dea şi la poliţişti. Femeia cu „sânge în instalaţie”  l-a blocat pe ţigan, s-a dat jos din maşină şi i-a cerut: „Nu mă interesează, vreau asigurarea! Mie îmi dai asigurarea!” „Da’ unde ai văzut, cucoană, ţigan cu asigurare la căruţă?”, s-a stropşit 

şi împricinatul la proprietara maşinii „şifonate” în izbitura cu căruţaşul care gonea să nu fie prins de Poliţie. Adică el n-avea acte pentru lemne, darămite pentru hârbul de atelaj! În blocaj a nimerit şi echipa de filmare, care i-a cerut rudarului să-şi mute un pic căruţa ca să poată înainta. Dar ce-a fost chip să se înţeleagă cu el?! Cătrănit că nu poate trece de bucureşteancă, hoţomanul a clocit un plan rapid ca să se răzbune pe toată lumea. Dar şi ca să scape neamendat, în caz că auzea cineva tărăboiul şi anunţa forţele de intervenţie, care-l prindeau de două ori în culpă. A descărcat lemnele în mijlocul drumului, împiedicând-o şi el pe bucureşteancă să-şi continue călătoria, a întors căruţa şi s-a făcut nevăzut, lăsându-i pe ceilalţi uluiţi de tupeul incredibil al bietului asistat social, necăjit, care fură, fiindcă nu s-a pomenit ca seminţia sa să muncească.                         

Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK