Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Recolta de primăvară, monitorizată video

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1059

 

Nevoia îl împinge pe om să fie inventiv. Şi cum inventivitate fără cheltuială nu se poate, bagi mâna în buzunar.  Aşa a făcut un cetăţean care locuieşte în partea sudică a municipiului, unde traiul tuturor este tulburat de ţigănimea cu ochii numai după furat. Cei care stau la case, având şi grădiniţe lângă ele, cultivă legume şi zarzavaturi, scutind banii cu aprovizionarea de la piaţă. Şi nu ar fi vorba numai de economii, dar mulţi îşi umplu timpul cu ceva în această manieră, plus că grădinăritul dă o utilitate pământului, care, lăsat nelucrat, pune în mişcare meliţa comunală despre lenea vecinului. De mai mulţi ani, „sudiştii” se luptă, în afară de melcii roşii, şi cu vecinii din cătunul amplasat deasupra lor, care rad tot ce are clorofilă şi savoare din grădinile oamenilor. Deşi toată lumea îi ştia mari amatori de cărneturi, de aia nici nu prea trec pragul de 50

de ani, iată că teoriile sunt date peste cap de noua plăcere pentru trufandale a romilor care dau iama în straturile românilor, după ceapă, salată, ridichi, spanac şi ce-şi mai cultivă omul ca să se regenereze după o iarnă cu uscături din cămară. După jaful de primăvară, urmează cel de vară şi toamnă, ţiganii neiertând nimic ce pot băga în oală: roşii, dovlecei, cartofi, porumb, ceapă, usturoi, curăţă mai rău ca termitele plantaţiile vecinilor din vale. Exasperat că rămâne doar cu rădăcinile văduvite de pulpa zemoasă a legumelor de care n-apucă să se bucure, un cetăţean din Sud a montat camere video poziţionate în toate colţurile grădinii, ca să fie sigur că nu ratează niciun intrus. Eficienţa investiţiei n-a întârziat să apară. Făptaşul, filmat în acţiune, refăcându-şi stocurile de verzituri, a fost chemat de proprietar, care i-a arătat înregistrarea, însoţită de avertismentul: „Dacă te mai prind în grădina mea, te dau pe mâna Poliţiei!” Acum, rămâne de văzut cât i-o ţine frica.                                                                     

The most visited gambling websites in The UK