Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Noroc cu obiectivul turistic de lângă parc

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1033

Vremea urâtă din weekend-ul trecut, liber, cu prelungirea de rigoare, şi muncitoresc în amintire, le-a stricat ploile „turiştilor” poposiţi în târg şi în jurul târgului, care, efectiv, au fost blocaţi în case şi pensiuni, neîncumetându-se la drumeţii pe ploaie. În caz că li se umflă „pipota” aleşilor la auzul termenului „turişti”, se cade a face precizarea că „străinii” aflaţi zilele trecute în oraş erau copiii localnicilor, neamuri, cunoştinţe găzduite de aceştia, nu cazaţi la pensiunile din urbe. Ce să faci în zonă când plouă şi e frig? În cazul în care nu te încântă perspectiva îngroşării rândurilor clienţilor localurilor, cot la cot cu muzgorile care semnează condica şi în vacanţă, şi în timpul şcolii, de zici că banii de buzunar sunt în acelaşi cuantum cât salariul părinţilor, mare lucru nu este de făcut la capitolul „destindere”. Când s-au săturat de 

jucat cărţi, table, şah şi rummy, turiştii au dat năvală la singurul obiectiv care stârneşte interes: hypermarketul central, care s-a umplut ochi de puhoi de lume, venită la shopping în formulă completă: părinţi şi copii. Bineînţeles, majoritatea cu „capsa pusă” din pricina mini-vacanţei ratate din motiv de vreme. Ce certuri s-au iscat între rafturile de pe care coborau cu viteză mărfurile în cărucioare! Bărbaţii şi-au vărsat nervii pe neveste, nevestele, pe copiii care s-au găsit şi ei să se plângă că se plictisesc şi cam asta a fost atmosfera de sărbătoare dedicată muncii, unde lipsa de ocupaţie s-a lăsat cu smuceli verbale în familie. Şi nici pensiunile cocoţate pe te miri ce coclauri, în sălbăticie, n-ar fi avut motiv să jubileze, întrucât clienţii dornici de aventură în natură, fie cu ATV-ul, fie urcând pe munte pe jos, au anticipat că vor fi ţinuţi în case de ploaie şi nu s-au îmbulzit la rezervări.

The most visited gambling websites in The UK