Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Şi, totuşi, leul are valoare

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2593

O câmpulungeancă a avut parte de un tratament nesperat - în sensul bun al cuvântului - la o bancă, unde mai toată lumea este nervoasă din pricina serviciilor şi a personalului. De data aceasta, păţania este de bine la adresa funcţionarei de la ghişeu, care a scos bani din propriul buzunar, ca să nu plece clienta nerezolvată. Personajul nostru ştia că mai are 150 de lei pe card în ziua în care voia să-şi achite o factură la utilităţi ajunsă la scadenţă. Era ultima zi şi nu era de glumă, dacă voia să aibă pe mai departe curent electric în locuinţă. A introdus cardul în aparat, care a avertizat-o printr-un mesaj care a lăsat-o mască: fonduri insuficiente. Fiind convinsă că avea disponibilă în cont suma respectivă, a mers la funcţionara de la ghişeu şi i-a explicat că este imposibil să fi rămas fără bani, fiind exclusă situaţia unei retrageri de care să nu-şi fi adus aminte. Doamna, foarte amabilă, a însoţit-o ca să verifice ce s-a întâmplat. În cont, 149 de lei, din cauza unui comision perceput de instituţie, cel mai probabil, pentru administrarea contului. 

I-a explicat că, dacă pune diferenţa pe loc, problema este ca şi rezolvată. Poftim belea, cetăţeana chiar n-avea un leu la ea! Şi-a întors buzunarele pe toate părţile, şi-a scuturat geanta, dar leul nu pica de nicăieri. I-au luat foc obrajii de ruşine în faţa angajatei, care asistase la cotrobăiala prin toate cotloanele vestimentaţiei şi ale accesoriului din dotare. Descumpănită şi jenată, femeia a dat să se îndrepte spre ieşire, însă salariata a oprit-o şi a asigurat că pune leul de la ea. „Nu şi nu! Nu se poate, nu accept!”, a sărit clienta, căreia nu-i venea să creadă că i se întâmplă în realitate şi nu visează că se află într-o postură atât de stânjenitoare. Cealaltă, însă, nici chip să-i dea drumul, văzând-o palidă, gata să se prăbuşească. Într-adevăr, funcţionara băncii a rezolvat numaidecât impasul, în timp ce clienta nu mai contenea cu mulţumirile. A ajuns acasă val-vârtej, a luat bani şi s-a întors la bancă, să-şi achite datoria faţă de binefăcătoarea sa, care n-o lăsase la ananghie. Şi când te gândeşti că la magazin, fără 10 bani, eşti „mâncat” de căutătura vânzătoarei aruncată ca unui infractor venit la furat.                                         

The most visited gambling websites in The UK