Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Fortăreţele doctorilor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1683
Medicii, o categorie socială plătită execrabil - şi de aceea ne-ar băga în pământ cu zile, că au salarii mici, situaţie care le dă dreptul să-şi bată joc de pacienţi - trăiesc în nişte forţăreţe uluitoare. La Câmpulung, puţini sunt doctorii vieţuitori la bloc, care nu şi-au făcut din chenzinele ridicole vile care le depăşesc pe ale milionarilor de la Hollywood. Unul dintre doctorii posesori de case în care ar încăpea lejer locatarii unei scări de bloc şi-a înălţat un templu, căci casă este mult prea puţin spus pentru clădirea care concurează Turnurile. O imensitate albă ca spuma laptelui, care se zăreşte şi de pe Marte, datorită nuanţei şi dimensiunilor. Umblă vorba printre vecini şi colegii de la serviciu că familia de medici are o droaie de nepoţi de la copiii care locuiesc la bloc, pe care sub nicio formă nu-i acceptă în palatul care străluceşte de curăţenie. 
Doamna doctor ar avea o armată de femei care îi fac menajul, fiindcă una n-ar face faţă “blocului” înşirat şi pe verticală, şi pe orizontală. Copiii şi nepoţii care se înghesuiesc în apartamente de bloc au interzis, fiindcă strică albeţea impecabilă a exteriorului şi interiorului sanctuarului. Altă familie de doctori a rupt gura târgului cu o proprietate care şochează de două ori: o dată, prin dimensiuni, a doua oară că este poziţionată invers decât celelalte, cu faţa către Nord, în timp ce restul sunt orientate spre Sud, ca să aibă lumină. Din cauza costurilor uriaşe generate de întreţinerea şi încălzirea colosului, doamna şi domnul doctor stau mai mult prin chirii, la bloc. În Câmpulung a apărut o stradă pe care fortăreţele medicilor sunt aliniate ca în Beverly Hills, una mai impunătoare decât alta, împrejmuite de garduri care au înghiţit material cât pentru o casă de mărime rezonabilă. Dacă au salarii mici! Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK