Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Primar cu Duster-ul în canal

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1251

b_400_250_16777215_10_images_poze_gura.jpgUn primar muscelean, care conduce un Duster alb, a păţit necazul, zilele trecute, când a venit la notariatul de la parterul BIG-ului neterminat. şi şoferii, şi pietonii din târg ştiu că în apropierea unei ferestruici a subsolului clădirii, în care se desfăşoară, de asemenea, activitate, se află un canal neacoperit, pe care, evident, îl ocolesc. Primarul nostru n-a ştiut de capcana de lângă notariat şi, civilizat, având o maşină de mari dimensiuni, ca să nu încurce circulaţia, a dat să parcheze cât mai aproape de imobil. Cine a fost pe fază a prins momentul în care vehiculul a nimerit cu o roată în groapă, incidentul producând o bubuitură care a atras atenţia trecătorilor. Norocul şoferului primar a constat chiar în dotările SUV-ului, care a rămas sprijinit în bară şi în scut. Dacă protagonistul nostru avea o maşinuţă obişnuită, nu este greu de ghicit cum ar fi arătat bara şi dedesubtul afectat de
căzătura roţii în canal. Bulversat şi el, primarul a coborât de la volan, s-a uitat la Duster-ul prins în capcană, dar, grăbindu-se să ajungă la programarea de la notariat, l-a lăsat aşa cum era şi a intrat în clădire cu o hârtie în mână. A ieşit la fel de repede cum a intrat şi s-a ocupat de maşina la care se holbau toţi cei care tranzitau zona Autogară - “Olga Bancic”. şofer exprimentat - ce-i drept, l-a ajutat şi maşina 4x4 - primarul a scos-o, din câteva manevre, din groapă şi şi-a văzut de drum. Dacă nu avea un autoturism de teren, n-avea cum să-i reuşească scoaterea lui din canal fără să fie tractat, cu riscul distrugerii lui, sau ridicat cu macaraua. Ca un amănunt legat tot de pasiunea pentru maşini 4x4, care se pare că uneşte echipa de conducere a Primăriei în cauză, colegul primarului cu Duster, viceprimarul localităţii, conduce un ARO 243 alb, de toată frumuseţea.

Musceleanul de pe bulevard

The most visited gambling websites in The UK