Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

I-a furat banii de telefon la coadă la Iepuraşul

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1046

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2021_aprilie_2574_Clipboard11.jpg

Un tânăr a fost deposedat de o sumă importantă de bani în timp ce stătea la coadă la Patiseria Iepuraşul. Acesta intenţiona să-şi cumpere un telefon mobil, dar cum n-a găsit modelul dorit, a făcut o escală la un pateu. Femeia de etnie romă, care urma în spatele lui, a văzut banii în buzunarul de la spatele pantalonilor şi, cu tehnica bine pusă la punct, l-a „operat”. La ultimul termen de judecată, hoaţa a venit cu banii şi i-a dat bărbatului în faţa instanţei, care a renunţat la aplicarea pedepsei pentru furt după ce aceştia s-au împăcat. Chiar dacă nu are antecedente penale în România, infractoarea are numeroase condamnări, în special furturi, în Germania, Marea Britanie, Danemarca, Italia şi Suedia.

Incidentul s-a petrecut pe 23 martie 2019, când Adrian Ungureanu s-a dus la bancomatul BCR, de unde a extras 1.000 de lei, în bancnote de câte 200 lei, cu intenţia să-şi achiziţioneze un telefon mobil. Cu banii în buzunar, acesta a plecat la magazinul Flanco, dar n-a cumpărat nimic, deoarece a fost sfătuit de angajaţi să mai aştepte, că vor fi aprovizionaţi în curând cu telefoane mai noi. De la Flanco, câmpulungeanul a plecat la Patiseria Iepuraşul, unde s-a aşezat la rând pentru a face cumpărături. În spatele lui a apărut Elena Boceanu, de 47 de ani, care a observat că cel din faţa ei are în buzunar, la vedere, o sumă de bani. Profitând de aglomeraţie şi de neglijenţa bărbatului, a sustras cei 1.000 de lei din buzunarul stâng al pantalonilor.

Concret, după cum s-a observat din imaginile surprinse de camere de supraveghere din local, Elena Boceanu s-a fâţâit pe lângă bărbat, ba în faţă, ba în lateralul lui, iar la un moment dat şi-a „mascat” mâna stângă cu flanelul purtat peste fustă şi l-a uşurat de bani. După ce a furat banii, etnica a plecat în grabă, lipsindu-se de produsele comandate. Când a ajuns să plătească, păgubitul a constatat că nu mai avea cu ce şi aplecat în urmărirea femeii, dar nu a mai găsit-o, aşa că s-a dus direct la Poliţie.

După ce a fost identificată, Elena Boceanu a fost trimisă în judecată pentru furt. La unul dintre termenele de judecată, ea a cerut instanţei un răgaz, pentru a achita lui Adrian Ungureanu suma sustrasă, cu care acesta se constituise parte civilă în cauză. În ziua stabilită, hoaţa a venit cu banii şi i-a predat părţii vătămate chiar în faţa magistratului. În aceste condiţii, atât inculpata, cât şi păgubitul au declarat în faţa instanţei că înţeleg să se împace. Femeia nu este cunoscută cu antecedente penale pe teritoriul României, însă are o prodigioasă biografie infracţională în state europene, fiind condamnată în special pentru furturi în Germania, Marea Britanie, Danemarca, Italia şi Suedia. Cum aceste hotărâri n-au fost recunoscute la noi în ţară, nu s-a putut reţine starea de recidivă a acesteia şi a încetat judecarea penală. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK