Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Prins de două ori fără permis, riscă închisoarea

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 680

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_octombrie_2527_18.jpgColecţie de infracţiuni pe numele unui bărbat în vârstă de 28 de ani, din comuna Bălileşti! Deşi era cercetat penal şi se afla sub control judiciar pentru conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere, individul a recidivat, iar acum s-a ales cu un nou dosar penal.

Andruţ Budrea şi-a încercat prea tare norocul. El a fost prins de poliţişti în vara acestui an circulând prin Piteşti cu un permis fals, „eliberat” în Slovacia, iar în noaptea de 14 spre 15 octombrie a recidivat, fiind depistat de această dată de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung. „În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că individul se afla şi sub control judiciar, având obligaţia de a nu conduce vehicule pe drumurile publice, într-un dosar instrumentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti. Având în vedere aceste aspecte, s-a luat măsura reţinerii pentru 24 de ore a conducătorului auto, iar în cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, fiind cercetat pentru două infracţiuni şi fals în declaraţii, deoarece când a fost oprit în trafic a declarat datele de identitate ale unei alte persoane, iar noi, prin accesarea bazei de date am stabilit identitatea acestuia.”, ne-a declarat şeful Biroului Rutier Câmpulung, comisar şef Viorel Buzescu. Andruţ Budrea va fi prezentat astăzi Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung în vederea luării unei măsuri preventive. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK