Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Incendiu devastator la un adăpost de animale, în satul Suslăneşti!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 442

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_august_2506_10.jpg

Flăcările au mistuit 35 de tone de fân şi lucernă

Pompierii au evacuat 10 animale, dar un porc n-a mai putu fi salvat

O familie din comuna Mioarele a rămas, sâmbătă, fără furaje pentru animale, după ce un incendiu a distrus un adăpost de animele în care erau depozitate circa 35 de tone de fân şi lucernă. Pe lângă această pagubă, oamenii au rămas şi fără un porc, care a fost găsit carbonizat. Flăcările au fost stinse, după mai multe ore, de două echipaje de pompieri de la Detaşamentul Câmpulung.

Incendiul a fost semnalat la ora 12.15, în satul Suslăneşti, la adăpostul de animale al unor fermieri din localitate. Două echipaje, cu două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul de Pompieri din Câmpulung, au fost direcţionate la faţa locului, reuşind să stingă flăcările după aproape şase ore, cu mari eforturi. După primele estimări, în incendiu au ars aproximativ 25 de tone de fân, circa 10 tone de baloţi de lucernă, depozitul de furaje, pe o suprafaţă de 100 mp, adăpostul de animale şi o cămăruţă în suprafaţă totală de aproximativ 150 mp, plus câteva obiecte de mobilier. Pompierii au reușit să evacueze 10 animale, însă, din nefericire, un porc nu a mai putut fi salvat, fiind găsit ulterior carbonizat. Proprietarul a fost asistat medical de către echipajul SMURD, pentru un atac de panică, şi a fost transportat la spital. Din primele verificări, se pare că focul a pornit de la o oală lăsată nesupravegheată pe un aparat de gătit. După lichidarea incendiului, un echipaj cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă a mai rămas o vreme în zonă, pentru a asigura intervenţia, în caz că incendiul s-ar fi reaprins. Ama MANOLE

The most visited gambling websites in The UK