Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Judecat după ce a accidentat mortal o femeie, la Boteni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 572

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2505_34.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2505_35.jpgAcum trei ani, un tânăr din Vultureşti a accidentat grav o femeie din Boteni, care traversa pe zebră. Miercuri, acesta a fost trimis în judecată, fiind acuzat de infracţiunea de ucidere din culpă.

Accidentul s-a întâmplat pe 21 iulie 2017, când Ion Liviu Deaconescu, de 31 de ani, din comuna Vultureşti, în timp ce conducea o autoutilitară Iveco Daily pe DN 73D, din comuna Boteni, venind dinspre Mioveni către Câmpulung, la un moment dat, a lovit grav o femeie. În vârstă de 69 de ani, Georgeta Ţuţea, care era surdo-mută, tocmai ieşise de la medic şi se angajase în traversarea străzii la câţiva metri de trecerea de pietoni. Din păcate, femeia a fost surprinsă şi lovită din plin de autoutilitara plină cu lemne, fiind proiectată pe asfalt. După impact, maşina de marfă a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia Solenza, însă nu au mai fost şi alte victime, doar maşinile fiind avariate. Cadrele medicale de la dispensar i-au acordat femeii primul ajutor, până la venirea ambulanţei, care a transportat-o ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş, în stare gravă. Dar, din cauza leziunilor pe care le-a suferit în urma impactului, s-a stins din viaţă.

Miercuri, 29 iulie, la Judecătoria Câmpulung a fost înregistrat dosarul în cadrul căruia conducătorul auto, Ion Liviu Deaconescu, a fost trimis în judecată pentru ucidere din culpă, firma de asigurări Euroins SA, fiind parte responsabilă civilmente. Parte vătămată este urmaşa Georgetei Ţuţea, Gabriela Ţenţu, iar parte civilă, Spitalul Judeţean de Urgenţă Argeş, care urmăreşte să recupereze contravaloarea cheltuielilor cu îngrijirea muscelencei accidentate. Până în prezent, nu a fost stabilit un prim termen în proces. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK