Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

ARO, distrus de flăcări, pe Valea Bădenilor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 951

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2505_31.jpgPompierii câmpulungeni au fost solicitaţi, miercuri de dimineaţă, să intervină pentru a stinge flăcările care au cuprins o camionetă ARO, pe un drum din Stoeneşti. Din primele cercetări, se pare că incendiul a fost provocat de un scurtcircuit la instalaţia electrică.

Camioneta se deplasa pe drumul comunal din satul Valea Bădenilor, iar şoferul acesteia a fost nevoit să tragă pe dreapta, după ce a sesizat că ceva este în neregulă cu maşina, de sub care ieşea un fum negru şi scântei. La scurt timp, autovehiculul a fost învăluit de flăcări, iar conducătorul auto a reuşit să iasă la timp din cabină. A dat alarma la 112 şi, în scurt timp, un echipaj de pompieri de la Detaşamentul Câmpulung a sosit la faţa locului şi a stins incendiul după aproximativ 20 de minute de luptă cu flăcările. Camioneta n-a mai putut fi însă salvată, fiind distrusă în proporţie de 70% (cabina şi compartimentul motor). Din cauza incidentului, circulaţia rutieră în zonă a fost blocată mai bine de o jumătate de oră. Cauza probabilă a incendiului: un scurtcircuit la instalaţia electrică. „S-a acţionat cu o autospecială cu apă şi spumă, o autospecială de primă intervenţie şi comandă şi un echipaj SMURD. Sosiţi la faţa locului, pompierii au constatat că incendiul se manifesta generalizat la cabina şi compartimentul motor al camionetei, existând pericolul ca flăcările să cuprindă întreg autovehiculul. Intervenţia s-a desfăşurat în bune condiţii, nu au fost victime, iar cauza probabilă a fost un scurtcircuit electric.”, a precizat plutonier adjutant şef Adrian Nicolae. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK