Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Amendaţi, după ce i-au pus pe drumuri degeaba pe poliţişti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 763

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2505_36.jpgSăptămâna trecută, o femeie din Valea Mare Pravăţ a alertat autorităţile, spunând că este bătută de bărbatul cu care locuieşte. Întrebată de operatorul de la 112 de identitatea sa şi locul unde se află, aceasta a întrerupt convorbirea. Poliţiştii din localitate au reuşit să o găsească, dar atât femeia, cât şi concubinul au negat că ar fi avut loc vreun conflict între ei şi că ea ar fi sunat la 112.

„Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung şi cei ai Secţiei de Poliţie Rurală Valea Mare Pravăţ au fost alertaţi, în urma unui apel primit la data de 22 iulie 2020, în jurul orei 18.00, prin Serviciul Unic Apeluri de Urgenţă 112, prin intermediul căruia o persoană necunoscută de sex feminin s-a plâns că este victima unei infracţiuni de violenţă. Din relaţiile oferite de interlocutoare a rezultat premisa că viaţa acesteia ar putea fi în primejdie, precum şi că autor al pericolului ar putea fi partenerul de viaţă. Cu toate acestea, apelanta nu a vrut să îşi comunice identitatea, iar ulterior, fiind contactaţi de poliţişti, atât aceasta, cât şi presupusul agresor au furnizat date eronate cu privire la identitatea şi domiciliul acestora şi au refuzat să dea curs invitaţiei de a se prezenta la sediul Poliţiei.”, a transmis Mădălina Epure, purtător de cuvânt al IPJ Argeş.

Tinerii au fost amendaţi cu 7.000 de lei

Poliţiştii au identificat-o pe tânără ca fiind Ionela Bianca G., de 19 ani, din comuna Valea Mare Pravăţ, iar concubinul ei, Ionuţ Florin M., de 27 de ani, din aceeaşi localitate. Aceştia au sunat la numărul de telefon de pe care a fost dat apelul, cerându-i fetei datele de identitate. Aceasta a comunicat alt nume şi altă adresă decât cele corecte, la fel şi iubitul. Cei doi au fost chemaţi la audieri, dar nu s-au prezentat. În cele din urmă, s-a stabilit identitatea lor. „În cauză a fost înregistrat un dosar penal, pentru săvârşirea infracţiunii de violenţă în familie, cercetările fiind desfăşurate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. Ulterior, din verificări, cei doi au fost identificaţi ca fiind o tânără de 19 ani, din comuna Valea Mare Pravăţ, şi concubinul acesteia, de 27 de ani, din aceeaşi localitate. După verificări, cei doi au fost sancţionaţi contravenţional, conform OUG 34/2008, privind organizarea Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă, cu amenzi în valoare de 2.000 de lei fiecare, precum şi conform Legii 61/1991R, privind normele de convieţuire socială, cu amenzi în valoare de 1.500 de lei fiecare.”, a mai comunicat Mădălina Epure.

Într-adevăr, între cei doi ar fi avut loc un conflict. Fata s-a certat cu iubitul pe motiv că tânărul nu voia să o însoţească la un botez. Ca să-l convingă şi să-l sperie, l-a ameninţat că sună la 112, ceea ce a şi făcut. Amândoi au fost amendaţi cu câte 3.500 lei, 2.000 de lei pentru apelare falsă şi 1.500 de lei pentru faptul că şi-au declinat identitatea. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK