Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Un mârlan s-a debarasat de canapea sub podul de la turn. Zona geme de gunoi

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 678

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2504_39.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2504_44.jpgÎn ciuda acţiunilor tot mai dese, prin care omul e tras de mânecă şi i se spune că nu are voie să arunce gunoiul aiurea, să facă diverse lucruri care dăunează grav naturii, poţi vedea în fiecare zi exemple dramatice, în care oamenii îţi arată, pur şi simplu, nepăsarea lor faţă de natură, dar şi dispreţul pentru semeni. Este şi cazul celor care folosesc podul de la turn, care leagă Vişoiul de Grui, şi care se descotorosesc de tot ce le prisoseşte peste balustrada podului. 

Dar nici sub pod, unde a fost recent asfaltat, lucrurile nu stau altfel. Sticle şi doze de bere goale, de suc, haine vechi şi rupte, iarbă uscată, pet-uri de toate neamurile, plastice şi moloz găsim sub podul de la „jandarmi”. În afară de groapă de gunoi, zona e şi wc public. De altfel, nicăieri nu există o pancartă, nici aici, nici în celelalte zone „vulnerabile”, pe care să scrie că este interzisă depozitarea gunoaielor, deşi asta ar trebui să fie în regulile de bun simţ ale fiecăruia şi să ştie că resturile sunt depozitate în locuri special amenajate, nu la porţile altora. Asta pentru că acolo sunt case şi îşi desfăşoară activitatea şi câteva firme. Administratorii uneia dintre ele, nou mutată în zonă, fiind vorba de sala de fitness, fac frecvent curăţenie sub pod, ca să-şi primească cum se cuvine clienţii, dar nu ţine prea mult, că imediat apar mârlanii şi mizeria se adună la loc. Mai nou, în zonă, un „bizon” s-a descotorosit şi de o canapea.

„Aceste imagini sunt surprinse sub podul care leagă zona Schei de cartierul Vişoi (la blocurile turn). Aici, câmpulungenii cu mult bun simţ şi spirit civic ce trec podul cu piciorul aruncă peste pod tot ce au în mână şi nu le trebuie. Unii mai cu tupeu aduc şi canapeaua veche de care vor să scape din casă, probabil noaptea, pe furiş, să nu le vadă nimeni obrazul gros. Sunt şi cărămizi cu moloz, aduse de persoane care-şi renovează casele şi mută gunoiul de la ei din curte în spaţiul public, să nu-l mai vadă ei, să-l vadă alţii, treaba lor. Când ne-am mutat cu sala Tim GYM în zonă, am adunat de acolo un camion de gunoaie, deşi nu erau în curtea sălii. Şi de atunci tot adunăm. Le transmit celor care-şi lasă gunoaiele să le adune alţii că sunt în acest fel ei înşişi nişte gunoaie pentru societate. Schimbarea începe cu fiecare individ în parte. Toţi vrem o ţară ca afară, dar nu suntem pregătiţi să trăim în ea. Sper ca Elena Lasconi - primarul pe care îl doresc pentru Câmpulung - să aibă în fruntea priorităţilor amenzi usturătoare pentru cetăţenii „aruncători” de gunoaie în spaţiul public. Ruşine obrazului celor care se ştiu cu musca pe căciulă!”, şi-a vărsat of-ul pe Facebook Magdalena Isbăşoiu.

Până nu se vor aplica amenzi usturătoare, iar cei care sunt prinşi aruncând ce le prisoseşte prin case la gropile de gunoi clandestine să fie făcuţi cunoscuţi, nu se va schimba nimic. În viitorul cel mai apropiat, nici gând, urmează campania electorală şi s-ar pierde voturi importante. “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK