Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Tată şi fiu, omorâţi de fulger, pe platoul Grui

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 379

Tragedie într-o familie din Bughea de Sus!

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2504_32.jpgUn bărbat în vârstă de 44 de ani şi fiul acestuia, de 14 ani, ambii din comuna Bughea de Sus, au murit vineri seara, după ce au fost loviţi de un fulger pe platoul Grui. O femeie care a fost atinsă de descărcarea electrică a scăpat cu viaţă şi a dat alarma, în speranţa că se mai poate face ceva pentru salvarea acestora. Cadrele medicale  au încercat manevrele de resuscitare, conform protocolului, însă eforturile lor au fost zadarnice, fiind constatat, în cele din urmă, decesul.

Potrivit martorilor, cei trei, care formau o familie, plecaseră, vineri după-amiază, să culeagă cireşe negre pe platoul Grui, în apropierea staţiei meteo, spre Bughea de Jos. I-a prins furtuna şi au căutat adăpost la liziera pădurii, sub un brad, fără să bănuiască pericolul ce-i pândea. Un fulger a lovit arborele şi, odată cu acesta, i-a secerat pe adolescent şi tatăl său, omorându-i pe loc. Femeia a fost atinsă de descărcarea electrică, dar a scăpat cu viaţă, fiind aruncată la câţiva metri distanţă de soţul şi fiul ei. După ce s-a dezmeticit, s-a dus în stradă şi a cerut ajutor. O localnică a sunat la 112, iar la locul tragediei au sosit, în scurt timp, paramedicii SMURD, un echipaj de primă intervenţie şi comandă şi un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă. Din păcate, victimele au fost găsite în stop cardio-respirator, iar manevrele de resuscitare nu au dat rezultat. „Pe mine m-a aruncat în partea aia şi mă mir cum m-am mai trezit. Am ajuns în stradă, ţipând la doamna care v-a dat telefon. Am mişcat eu de el, dar nimic, şi pe cel mic am vrut să-l scot eu de-acolo, dar nu am putut.”, le povestea femeia salvatorilor. Trupurile neînsufleţite au fost transportate la morgă pentru a se stabili cu certitudine cauza morţii. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK