Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

S-a aplecat să mănânce zmeură şi s-a răsturnat cu maşina în buricul târgului

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1318

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2503_45.jpgCascadorie, involuntară, pe patru roţi, miercuri dimineaţa, în buricul târgului, la Câmpulung! O tânără de 31 de ani, din municipiu, care a avut şi alte preocupări la volan, incompatibile cu şofatul, s-a răsturnat cu maşina pe strada Negru Vodă, după ce a lovit două autoturisme parcate. Din fericire, nimeni nu a fost rănit.

Nu ştim dacă şoferiţa a văzut fotografia cu maşina de poliţie răsturnată în Capitală, care a circulat în mediul on-line, dar schema i-a ieşit aproape la perfecţie, reuşind şi ea o altfel de parcare laterală, pe mijlocul străzii. Incidentul a avut loc în jurul orei 8.00, în zona bulevardului „Pardon”, lângă brutăria „Fulgerul”. Potrivit martorilor, femeia se afla la volanul unui autoturism Mercedes şi se îndrepta spre centrul municipiului. La un moment dat, ea s-ar fi aplecat să ia nişte zmeură dintr-un borcan pe care-l avea pe bancheta din dreapta-faţă, iar maşina şi-a schimbat brusc direcţia, îndreptându-se către banda folosită pentru parcare. Conducătoarea auto s-a panicat şi, în loc să frâneze, a apăsat puternic pedala de acceleraţie. Maşina a plecat ca din puşcă, a lovit două autoturisme parcate şi s-a răsturnat pe partea laterală. În urma accidentului, nimeni în afară de maşinile implicate nu a avut de suferit. „Merţanul” a fost repus repede pe roţi de câţiva trecători, iar tânăra şi-a putut continua drumul mai departe, până la sediul Poliţiei unde a dat cu subsemnatul. A.B.

 

The most visited gambling websites in The UK