Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Tânără rănită uşor într-un accident rutier petrecut lângă fostul combinat Grulen

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 407

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2503_42.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2503_43.jpgUn şofer neatent a provocat, miercuri după-amiază, un accident rutier în cartierul Grui care s-a soldat cu rănirea unei persoane. Din fericre, victima nu a suferit traumatisme grave, însă, pentru mai multă siguranţă a fost transportată cu o ambulanţă la spital. Poliţiştii câmpulungeni efectuează cercetări pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului.

Incidentul s-a petrecut pe strada General Dragalina, în apropierea fostului combinat de fire şi fibre sintetice din cartierul Grui. Potrivit poliţiştilor, un autoturism Dacia Logan, condus de Dan M., în vârstă de 24 de ani, din Câmpulung, se deplasa către Bughea de Sus, iar la un moment dat a fost lovit de o autoutilitară, tot Dacia Logan, al cărei şofer, Arinel F., de 50 de ani, din comuna menţionată anterior, nu s-a asigurat corespunzător în moentul în care a ieşit în stradă din curtea unui centru de colectare a fierului vechi. În urma impactului, nu unul violent, cei doi conducători auto au scăpat nevătămaţi, însă, o tânără de 23 de ani, aflată în autoturism, acuza dureri costale şi a fost transportată cu o ambulanţă SMURD la spital. Accidentul a fost protocolat de poliţiştii Biroului Rutier Câmpulung care urmează să stabilească cu certitudine cauzele şi împrejurările care au stat pa baza producerii acestuia. A.B. 

 

The most visited gambling websites in The UK