Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Distrugerea unui puţ de forat, pusă de primar pe seama campaniei electorale. Unii cetăţeni îl contrazic: cauza este delăsarea autorităţilor

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 401

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2502_23.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2502_24.jpgInformaţia distrugerii puţului de forat din satul Vlădeştii de Sus, prezentată pe pagina de socializare a Primăriei din localitate, i-a inspirat pe locuitori, care au umplut cu sfaturi rubrica de comentarii on-line a ştirii. Cei mai mulţi dintre consătenii lui Cristian Hristu Dică îi sugerează să monteze camere de supraveghere, măcar la obiectivele de interes public, aşa cum sunt componentele sistemului de alimentare cu apă. Primarul este tentat să creadă şi că un contracandidat îl sabotează, devastând bunuri publice, a căror nefuncţionare stârneşte, evident, nemulţumiri într-o perioadă cu iz electoral. Dacă pe edil îl roade o posibilă acţiune a politicienilor rivali, în schimb, oamenii, mai preocupaţi de sănătatea lor, se gândesc cu teamă ca, Doamne, fereşte!, făptaşul să fi aruncat cine ştie ce substanţe periculoase în puţ! De aceea, insistă la primar să securizeze instalaţia de apă cu camere video şi chiar paznic.        

Lumea insistă pe montarea camerelor de supraveghere. „Cu văicăreală pe Facebook nu se face treaba” 

Săptămâna trecută, comunicatorul Primăriei Vlădeşti a anunţat că „puţul de forat de la Vlădeştii de Sus a fost vandalizat. Nu ştiu dacă e un gest de anticampanie sau demagogie, dar astfel de acte sunt imaginea unei societăţi care nu dă semne de evoluţie. Păcat!” Astfel arată consideraţiile primarului, singurul care putea pune pe seama anticampaniei electorale posibila cauză a  actului de distrugere, rămas, deocamdată, cu autori necunoscuţi. Altfel ar fi stat lucrurile dacă obiectivul era monitorizat video, cred cetăţenii, care au şi sărit cu idei în sprijinul instituţiei prejudiciate. Iată ce spun consătenii edilului,  care privesc, unii raţional, alţii pasional, păţania slujbaşilor statului. 

Miriţă Costel: „Foarte curând, cred că se va afla că un astfel de act de vandalism nu se face de unul singur. Da, camerele de supraveghere sunt un lucru benefic, păcat dacă şi la un element vital au răspuns cu răutate, exclus să discutăm de campanie în astfel de cazuri. Unire şi la treabă, că e târziu!” 

Maria Vasile: „Nu este gest de anticampanie, cum insinuaţi, este delăsarea autorităţilor locale. De acum doi sau trei ani, s-a discutat despre montarea camerelor de supraveghere în puncte cheie ale comunei. Sunt convins că sunt aceleaşi persoane care au vandalizat Căminul Cultural, forţând uşile, făcându-şi necesităţile în vestiar, aţi uitat! Sau poate fi un cetăţean care nu s-a racordat la reţeaua de apă şi s-a supărat că nu curge apa la ţeava care iese din puţ, ştiţi că s-a mai întâmplat acest fapt. Recomand autorităţilor locale plângere penală de urgenţă, cu văicăreală pe Facebook nu se face treabă, din contră, puneţi în gardă acei huligani.”

Guran Radu: „Ce are campania cu bunurile comunei? Camere de supraveghere şi chiar pază umană, deoarece apa este vitală oricărei gospodării şi posibilitatea introducerii în puţ a cine ştie ce substanţe toxice este foarte mare.”

Alina Oprea: „Doamne, ce oameni! Dacă îi prindeţi, merita pedeapsă şi amenzi zdravene. Cam multă hoţie în Vlădeşti, vorbesc la modul general. Ar trebui făcută o investiţie în sistemul de securitate.”

Alexandru Valentin: „Montaţi camere video, pentru a nu mai fi astfel de situaţii în viitor, sunt sigur că sunt foarte folositoare.”

Guran Radu: „Sper ca Postul local de Poliţie să se fi autosesizat.”

Miriţă Costel: „Vă rog, haideţi să nu mai comentăm că este gest de anticampanie, ruşine, chiar aici aţi ajuns? Tare ne dor frica şi incompetenţa!”

Adelin Retevoi: „Nesimţire totală! Nu se gândesc că fac rău comunei întregi. Câte gospodării au nevoie de apă? Aşa cum este, chiar avem nevoie pentru animale, pentru spălat, unii cetăţeni chiar o consumă. Ca cetăţean, îmi este greu să cred că avem aşa semeni, fără pic de conştiinţă. Nu fac rău primarului, viceprimarului, vreunui consilier local ori vreunui angajat al Primăriei, fac rău comunei întregi. Am să mă rog pentru luminarea minţii lor. Păcat că nu suntem oameni.” “E.M.”

 

The most visited gambling websites in The UK