Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Răuţoiu îşi face pensiune turistică

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1076

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iulie_2501_33.jpgDouă firme vor să-şi ridice pensiuni turistice în Câmpulung

Una dintre acestea este Group Concif, prin omul de afaceri Sorinel Răuţoiu, care a obţinut contractele podului de la Apa Sărată, Pieţei Primăriei, Bulevardului Pardon şi ale mai multor  asfaltări în oraş.   

Chiar dacă economia a fost dată peste cap de pandemia de coronavirus, două firme vor să-şi ridice în Câmpulung pensiuni turistice. Oamenii de afaceri s-a bazat, probabil, pe trendul acestui an, prin care este încurajat turismul naţional. Una dintre firme este Group Concif, din Stoeneşti, care, alături de Ratelen Construct, din Cetăţeni reabilitează Piaţa Primăriei şi construieşte podul de pe Şoseaua Naţională, lucrări care par că nu se mai termină. Reprezentantul Group Concif, Sorinel Răuţoiu, a depus documentaţia la Primărie, intenţionând să construiască un imobil, compus din subsol, parter, un etaj şi mansardă, cu funcţiune de pensiune turistică, piscină exterioară, foişor, împrejmuire teren, amplasare firmă şi reclamă, creare drum acces şi racordare la utilităţi (după avizare/aprobare PUZ). Pe 21 mai a primit Certificatul de Urbanism, iar după avizarea Planului Urbanistic Zonal, îi va fi eliberată Autorizaţia de Construire. Imobilul urmează să fie ridicat pe strada Petre Zamfirescu.

Cealaltă firmă, Ronasti Top NRG SRL, reprezentată de Cristian Alexandru Stan vrea să ridice un complex turistic, cu sistematizare pe verticală, împrejmuire teren şi branşamente la utilităţi existente (după avizare/aprobare PUZ), pe strada Colonel Alexandrescu, fără număr. Pentru ea a fost emis Certificatul de Urbanism numărul 63 din 14 mai 2020. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK