Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Judecătoria Câmpulung, închisă pe motiv de coronavirus!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 815

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2495_5.jpg

O judecătoare a fost depistată pozitiv cu COVID-19, fiind internată la spitalul din Mioveni

Alertă de coronavirus şi la Judecătoria Câmpulung! Toate şedinţele de judecată programate pentru data de 25 iunie au fost suspendate până la o dată care se va stabili ulterior, după ce o judecătoare a fost diagnosticată cu COVID-19, fiind internată la spitalul din Mioveni.

Pe 24 iunie, la Judecătoria Câmpulung s-au făcut lucrări de dezinfecţie, iar o mare parte din personal a fost plasată în carantină. „Având în vedere lucrările de dezinfecţie care s-au efectuat astăzi la Judecătoria Câmpulung, şedinţele de judecată cu participarea părţilor, programate  a se desfăşura în data de 25 iunie 2020, urmează a fi amânate la o dată ulterioară, părţile urmând să fie încuviinţate cu privire la termenele stabilite. Pentru informaţii cu privire la termenele de judecată acordate, părţile pot accesa şi  portalul instanţei. Se recomandă comunicarea înscrisurilor şi altor acte procedurale prin poştă, fax, e-mail pentru a se evita prezenţa  justiţiabililor în sediul instanţei.”, anunţă Judecătoria Câmpulung pe portalul instanţei. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK