Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Jumătatea de an şi hotărârea! Sunt gata de atribuire şi parcările de la blocurile de lângă Primărie, Judecătorie şi Poliţie

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 419

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2495_22.jpgJudecând după ritmul de lucru arătat până în acest moment, subalternilor lui Liviu Ţâroiu le trebuie o jumătate de an pentru a pregăti un lot de parcări, dintre cele aşteptate de proprietarii de maşini de la blocuri, pentru a le „închiria”. După cartierul Grui şi zona din spatele blocului cu „Iepuraşul”, a venit rândul celor mai centrale blocuri din oraş, cu parcajele aferente, să beneficieze de votul aleşilor municipali. Pentru şedinţa de luni după amiază, a fost pregătită documentaţia privitoare la imobilele de lângă Primărie, Judecătorie şi Poliţie, inclusiv pentru „blocul rechinilor”, mărginite de străzile Istrate Rizeanu, Emilian Paveliu, General Poşoiu şi Negru Vodă. 

Pur şi simplu, n-ai cu cine. În chestiunea parcărilor de reşedinţă, oamenii lui Ţâroiu se mişcă în reluare  

Şedinţa ordinară a Consiliului Local Câmpulung, programată pentru luni, 29 iunie, conţine şi un subiect referitor la parcările de domiciliu. Consiliului Local i se cere să-şi însuşească locurile de parcare din zona Centru, 98 la număr, distribuite astfel: 

blocul 2 - strada Istrate Rizeanu, nr.10: 15 locuri; 

blocul 3 - strada General Poşoiu, nr.4: 25 locuri; 

blocul 4 - strada Emilian Paveliu, nr.5: 14 locuri; 

blocul 5 - strada Emilian Paveliu, nr.3: 14 locuri; 

blocul A9 - strada Negru Vodă, nr.121: 30 locuri. 

Scopul votului constă în atribuirea parcajelor finalizate către cetăţenii posesori de maşină, care domiciliază în imobilele precizate, şi încheierea contractelor de închiriere. Foarte greu, nepermis de greu se mişcă această “Comisie de atribuire a locurilor de parcare, pentru folosinţă”, care lasă impresia că inventariază parcele şi le împarte în Bucureşti, nu în Câmpulung, un orăşel cu o mână de parcări, care, însă, n-au putut fi atribuite în cei doi ani trecuţi de la ameninţările obraznice lansate cetăţenilor, că vor rămâne cu maşinile „în aer”, dacă, până la 30 iunie 2018, nu depun cereri la Primărie ori la asociaţiile de proprietari. 30 iunie 2018, reţineţi! Câteva zile ne mai despart de 30 iunie 2020 şi pensionarii din fruntea Primăriei şi din Consiliul Local încă amenajează şi împart parcări! 

Votul programat pe 29 iunie 2020 se produce la mai bine de o jumătate de an de precedentul, acordat toamna trecută. Până la şedinţa Consiliului Local din 29 noiembrie 2019, singurii beneficiari de parcări erau cei de la blocurile „S” din Grui. Cele 101 contracte, câte au putut încheia mocăiţii puşi de primar să împartă spaţiile delimitate, aferente blocurilor S1 - 23 locuri, S2 - 24 locuri şi S3 - 54 locuri, au ajuns pe masa aleşilor municipali, într-o şedinţă din 18 iunie 2019. Şi au ajuns ca număr total per imobil, nu ca repartiţie efectivă a locului către persoană, ca să ştie şi consilierii cine primeşte şi unde primeşte. 

Acelaşi lucru s-a întâmplat şi la sfârşit de noiembrie, anul trecut, când pe ordinea de zi a dezbaterii aleşilor a reapărut subiectul parcărilor de domiciliu. Ca să spele ruşinea unui an ratat, era indicat ca toate locurile amenajate să fie date oamenilor, fie ele în Grui, în Vişoi ori în centru. Când colo, de-abia Gruiul a fost bifat ca rezolvat de înceţii cu dispoziţie de la Ţâroiu să distribuie parcelele către doritori. În afara Gruiului, s-au îndeplinit rugăminţile insistente ale proprietarilor de apartamente din blocul în care funcţionează Patiseria - Cofetăria „Iepuraşul”. 

La acel moment, Consiliul Local şi-a însuşit cele 650 de locuri de parcare aferente blocurilor din Grui şi cele 35 din strada Negru Vodă, nr.117, blocul 1, în vederea atribuirii şi încheierii contractelor de închiriere. M.B.

 

The most visited gambling websites in The UK