Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Dispărutul a fost găsit spânzurat într-o pădure de la Mânăstirea Nămăeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 935

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2495_27.jpgO mare durere şi multe semne de întrebare a lăsat în urma lui un bărbat de 31 de ani, din Nămăeşti, care a fost găsit spânzurat, luni după-amiază, într-o pădure din localitate, după ce cu o zi înainte fusese dat dispărut de familie. Poliţiştii câmpulungeni care s-au deplasat la faţa locului pentru a ancheta acest caz spun că nu sunt suspiciuni în ceea ce priveşte cauza morţii, cadavrul prezentând indicii clare de suicid. Tânărul nu a lăsat în urmă un bilet de adio pentru a-şi motiva gestul sinucigaş, însă, potrivit anchetatorilor, el ar fi avut grave probleme psihice care l-au măcinat în ultima perioadă, determinându-l să-şi curme viaţa.

Potrivit unor localnici, bărbatul a fost văzut ultima dată în viaţă duminică de dimineaţă. Plecase de-acasă la cumpărături, apoi i-ar fi spus mamei sale că se duce să se plimbe. În jurul orei 18.00, îngrijorată cu fiul ei nu mai apare, a dat alarma la 112. Echipe mixte de poliţişti, jandarmi şi localnici au pornit în căutarea tânărului, dar până la lăsarea întunericului acesta nu a fost de găsit. Oamenii legii au reluat căutările luni de dimineaţă, cu ajutorul salvamontiştilor, zona fiind una greu accesibilă, şi al unui câine „de cadavre”. În cele din urmă, în jurul orei 13.30, bărbatul a fost găsit fără viaţă, spânzurat de creanga unui copac, într-o pădure din zona Plaiul Mânăstirii, situată ceva mai sus de Mânăstirea Nămăieşti. La locul tragediei a ajuns ulterior o echipă operativă de la Poliţia Câmpulung care a constatat că actul sinucigaş este evident, neexistând alte cauze ale morţii care să trezească suspiciuni. Nu se ştie cu certitudine ce l-a determinat să-şi pună capăt zilelor, însă apropiaţii săi au spus că tânărul suferea de afecţiuni psihice grave, nediagnosticate. „Era o fire mai retrasă, un singuratic chiar. Era necăsătorit şi locuia cu mamă-sa. Cred că avea ceva mai mult decât depresie, nu ştiu exact.”, ne-a declarat un localnic. Trupul neînsufleţit a fost transportat la morgă pentru necropsie. Mai multe vor ştii oamenii legii dupa concluziile medicilor legişti. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK