Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Câmpulungean de 18 ani, arestat pentru tâlhărie!

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1865

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2492_30.jpgUn tânăr în vârstă de 18 ani, din Câmpulung, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Individul mai este cercetat penal, alături de trei minori, în dosare privind comiterea infracţiunilor de furt şi furt calificat.  

În urma cercetărilor poliţiştilor din cadrul Biroului Investigaţii Criminale s-a stabilit că, în cursul lunii iunie, Alin Gabriel Girescu , împreună cu trei minori, doi în vârstă de 14 ani, iar celălalt de 17 ani, toţi din Câmpulung, ar fi sustras bani şi bunuri de la mai multe persoane din Câmpulung. Cei patru îşi alegeau victimele pe stradă, vizând în principal persoane în vârstă, cu o capacitate fizică scăzută de apărare. Tâlhăria de care a fost acuzat tânărul de 18 ani  a fost comisă asupra unui pensionar în vârstă de 73 ani, căruia i-au sustras telefonul şi o sumă de bani. Pentru administrarea probatoriului, în dimineaţa zilei de 10 iunie, poliţiştii din  Câmpulung, cu sprijinul jandarmilor argeşeni, au efectuat şase percheziţii domiciliare în municipiu, la locuințele celor în cauză. În urma descinderilor, au fost recuperate bunuri în valoare de 4.000 de lei, ceea ce reprezintă aproximativ 70% din valoarea prejudiciului. Ulterior, Alin Gabriel Girescu a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie. Pe 11 iunie, tânărul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, după care a ajuns în faţa instanţei, care a admis cererea procurorului de caz şi a emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. „Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung. În baza art.202 al.1 şi 3 C.p.p., art.226 al.1 C.p.p. rap. la art. 223 al.2 C.p.p. dispune arestarea preventivă a inculpatului GIRESCU ALIN GABRIEL pe o durată de 30 de zile, de la 11 iunie 2020 la 10 iulie 2020, inclusiv. Respinge cererea inculpatului de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar. Cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare. Pronunţată în Camera de Consiliu azi, 11 iunie 2020, ora 13,30.”, este decizia Judecătoriei Câmpulung. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK