Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Măcăşoi poate fi trimis în judecată pentru viol

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1098

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_iunie_2489_32.jpgÎn ziua de 2 iunie, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Câmpulung au finalizat cercetările în dosarul penal privind săvârşirea infracţiunii de viol în care personajul principal este Cristian Marius Măcăşoi, cel care a coordonat, în decembrie 2015, jaful de la magazinul Altex, din Iaşi, când au fost furate produse electronice în valoare de peste 500.000 lei.

În urma cercetărilor s-a stabilit că, în dimineaţa zilei de 25 decembrie 2019, bărbatul în vârstă de 35 de ani, din Câmpulung, ar fi constrâns o femeie de 25 de ani, să întreţină relaţii sexuale (sex oral) pe scara unui bloc din municipiu. Individul nu recunoaşte fapta, însă, la dosar există probe şi expertize medico-legale care dovedesc vinovăţia sa. El nu a fost arestat mai devreme tocmai pentru că anchetatorii au aşteptat rezultatul acestor expertize. Reamintim că în ziua de 14 mai, după administrarea probatoriului, Cristian Marius Măcăşoi a fost reţinut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei următoare a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, în faţa instanţei, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată. Cristian Marius Măcăşoi a fost „creierul” jafului de la magazinul Altex din cadrul Complexul ERA Shopping Park, din Iaşi, care a avut loc la începutul lunii decembrie 2015. Au fost furate atunci  87 de laptopuri şi 190 de telefoane inteligente în valoare de peste 500.000 de lei. Alex BARBU

 

The most visited gambling websites in The UK