Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Doar doi muncitori trudeau la podul de la Apa Sărată

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 870

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_mai_2485_36.jpgDe la începutul săptămânii, o “ditamai” echipa, formată din doi muncitori, trudeşte să dovedească podul de la Apa Sărată. Între timp, i s-a alăturat şi un excavatorist. Aşa că, în ritmul acesta, prima lună a toamnei ar putea fi un termen de finalizare mai aproape de realitate.

Acum aproape o lună, pe 30 aprilie, trebuia să fie practicabil noul pod de pe Şoseaua Naţională, dar constructorul a găsit alte scuze ca să prelungească termenul. Chiar dacă vremea a fost favorabilă, a amânat turnarea pilonilor de susţinere, astfel, data limită a fost decalată cu până la 28 de zile, cât durează „maturizarea” acestora. 

După betonarea stâlpilor de susţinere, o perioadă bună de timp, nu s-a mişcat un fir de nisip în zonă, iar de luni, au început să moşmondească doi muncitori şi, din când în când, un exacavatorist.

Aşa era şi ieri: un tinerel căra o scândură de colo-colo, iar un al doilea muncitor, cu o lopată în mână, scormonea într-o grămăjoară de pietre. Doar după utilajul care robotea sub nivelul străzii, în hăul de unde au fost scoşi aşa zişii piloni, din cauza cărora au fost tergiversate lucrările, îţi dădeai seama că se întâmplă ceva acolo.

Aşa cum ne-a spus un meşter, care venise să dirijeze mega-echipa, astăzi începe operaţiunea de aşezare a celor cinci grinzi pe care va fi noua cale de trecere peste pârâul care se formează de pe Dealul Godeni. Dar nu mai credem nimic, indiferent cine ar face promisiunile, iar conducătorii auto s-au obişnuit să stea la semafor de câteva ori până să le vină rândul să treacă pe breteaua ocolitoare a şantierului. Cea mai sigură recomandare este înarmarea cu răbdare, căci mai e mult până departe. “E.M.”  

Google Ad

<script data-ad-client="ca-pub-8980371399763499" async src="https://pagead2.googlesyndication.com/pagead/js/adsbygoogle.js"></script>

The most visited gambling websites in The UK