Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Septuagenara din Vişoi, cu coronavirus, dusă la Bucureşti, din cauza vârstei. Starea ei n-ar fi gravă

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 3075

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_aprilie_2474_4.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_aprilie_2474_3.jpg

De la Spitalul Judeţean Piteşti, unde a fost transportată în cursul zilei de marţi, 31 martie, septuagenara din Vişoi, confirmată cu COVID-19, aceasta a fost dusă la Bucureşti, miercuri, 1 aprilie, nu neapărat din cauza stării de sănătate, cât a vârstei. Vă amintim că pensionara în vârstă de 71 de ani, care locuieşte într-un bloc de pe strada Alexandru cel Bun, este cazul cu numărul 2, referindu-ne la cele confirmate, nu suspectate. Asta pentru că au fost pacienţi trimişi de la Câmpulung la Piteşti cu suspiciune de infecţie cu coronavirus.

 

Fiul, izolat la domiciliu

În după amiaza zilei de sâmbătă, 21 martie, vecinii pensionarei - care deţine, de pe urma soţului decedat, o proprietate în comuna Godeni - au văzut-o venind acasă, cu o maşină, având mai multe bagaje. Oamenii de pe scară spun că vecina lor ar fi venit de la o pomană, afirmaţie care n-a fost confirmată de nicio autoritate contactată de redacţia noastră, în scop de documentare, primar ori medic de familie. Joi dimineaţă, era lumina aprinsă în interiorul locuinţei acesteia, iar rufele proaspăt spălate erau puse la uscat, semn că cel puţin un membru al familiei locuieşte cu bolnava.      

Miercuri după amiază, la o zi distanţă de la adeverirea diagnosticului, Primăria a trimis operatorul privat cu care a încheiat contract să dezinfecteze interiorul scărilor blocurilor D23 şi D24 de la scara Alexandru cel Bun. Acolo s-au pus afişe cu instrucţiunile de urmat de către locatari: să spele bine mâinile, clanţele şi balustradele.

Potrivit primarului Liviu Ţâroiu, împreună cu pensionara de 71 de ani, din Vişoi, locuieşte unul dintre copiii acesteia. “Am trimis Poliţia ieri (n.r. miercuri, 1 aprilie), acolo, au venit şi de la Direcţia de Sănătate Publică. (n.r. Fiul) l-au izolat la domiciliu, îl verificăm, îl controlăm, i-am făcut toate hârtiile necesare. Băiatul locuia cu ea. Doamna e bine, e trimisă la Bucureşti, dar nu pentru că ar fi foarte grav, doar pentru siguranţă, din cauza vârstei. Toată lumea e bine, şi doamna din Godeni. Doamna din Vişoi a ajuns la Bucureşti, via Piteşti. Cu Ambulanţa a ajuns, marţi seara, la Piteşti, iar miercuri seara, la Bucureşti.”, sunt informaţii obţinute de la primarul Liviu Ţâroiu. “E.M.”

The most visited gambling websites in The UK