Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Casă distrusă de flăcări, la Mihăeşti

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 833

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2473_8.jpgIncendiu devastator, sâmbătă seara, în comuna Mihăeşti! O familie din satul Vlădeni s-a ales cu o pagubă de circa 50.000 de lei după ce flăcările au distrus o mare parte din locuinţă. Potrivit pompierilor, incendiul ar fi izbucnit de la coşul (burlanul) de evacuare a fumului de la centrala termică, în urma contactului cu elemente combustibile ale acoperişului.

Alarma s-a dat în jurul orei 21.00, atunci când un localnic a observat casa vecinilor săi cuprinsă de flăcări. Bărbatul a sunat la 112, iar la faţa locului au ajuns în scurt timp pompierii de la detaşamentul din Câmpulung, care au intervenit pentru stingerea incendiului şi înlăturarea efectelor, cu două autospeciale cu apă şi spumă, mai bine de o oră. În incendiu au ars  acoperişul casei pe aproximativ 200 metri pătraţi, circa 30 metri pătraţi de tavan construit din elemente combustibile şi instalaţia electrică a centralei termice, iar centrala termică şi majoritatea elementelor de tâmplărie s-au degradat. Din fericire, nu au fost persoane rănite. Pompierii musceleni au fost în alertă şi duminică de dimineaţă, intervenind pentru stingerea unui incendiu care a cuprins o magazie, tot în comuna Mihăeşti. Au ars 10 cutii de stupi goale şi magazia construită din lemn pe aproximativ 20 metri pătraţi. În interiorul anexei gospodăreşti, proprietara încălzea hrana pentru animale şi e posibil ca din sistemul de încălzire să fi căzut jar şi în urma contactului cu materialele combustibile din jur să genereze incendiul. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK