Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Logo

Fiul juristului de la Spitalul TBC s-a stins din viaţă la numai 19 ani

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2473_9.jpgFamilia consilierului juridic al Spitalului de Pneumoftiziologie din Câmpulung, Gabriel Vişoiu, este greu încercată în aceste zile, după ce fiul acestuia, Ştefan Vişoiu, s-a stins din viaţă la doar 19 ani, ca urmare a unei probleme de sănătate care a evoluat rapid spre o complicaţie morbidă.

Pe 26 martie, tânărul a ajuns, în stare foarte gravă, la Spitalul Municipal Câmpulung, fiind preluat de cadrele medicale de la Compartimentul de Primiri Urgenţe. „A fost adus în comă diabetică, am înţeles că ar fi băut multe sucuri de fructe, deşi nu ar fi avut voie. Am făcut tot ce se poate să-l ţinem în viaţă, după care a fost transferat la Piteşti.”, ne-a declarat o sursă din cadrul spitalului. Din păcate, în urma intervenţiei medicilor de la CPU, situaţia lui Ştefan nu s-a îmbunătăţit, astfel că s-a decis transferul acestuia la Spitalul Judeţean de Urgenţe Argeş. Medicii de-aici au făcut tot posibilul să-i salveze viaţa, însă eforturile lor au fost zadarnice, fiind declarat, în cele din urmă, decesul. Absolvent al Colegiului Naţional „Dinicu Golescu”, Ştefan Vişoiu împlinise, pe 26 decembrie 2019, 19 ani şi era student la Universitatea de Matematică Informatică din cadrul Universităţii Bucureşti. „Un zbor frânt prematur, fără veste, care lasă un gol imens în sânul familiei şi al celor care l-au cunoscut! Un copil exemplar, cu o educaţie de mare calitate, un baschetbalist talentat, pentru care vom rămâne mereu cu o excepţională amintire! Adrian Gherghe exprima extrem de elocvent marea pierdere pe care o resimţim toţi aceia care l-am avut aproape pe Fane! Dumnezeu să îţi vegheze drumul printre stele, Copil Bun!”, a scris pe pagina sa de Facebook, profesorul Iulian Nicolaescu. Bunul Dumnezeu să-i aşeze sufletul în rândul drepţilor, iar familiei să îi dea mângâiere! Alex BARBU

Evenimentul Muscelean