Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Altă armă găsită în casa Primăriei care se renovează pentru medici

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1162

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2470_7.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_martie_2470_8.jpg

La două luni distanţă, echipa de muncitori, care renovează clădirea deţinută de Primărie, pe strada Maior Gâldău, a găsit un alt pistol.

Prima armă, cu muniţia aferentă, în stare de funcţionare, a fost găsită de muncitorii de la And Secom Intexim în podul casei aflată vizavi de sera de flori. Clădirea cu pricina se află într-un amplu proces de modernizare, urmând ca acolo să fie amenajate locuinţe pentru medicii care vor să profeseze în municipiu. Când s-a lucrat la schimbarea învelitorii şi mansardarea podului, angajaţii firmei constructoare au găsit, pe la mijlocul lunii ianuarie, un pistol cu muniţie. Oamenii au presupus că arma a fost dosită deasupra tocului uşii de la intrarea în pod, pe care au desfiinţat-o, pentru că a fost găsită într-o grămadă de moloz provenită din demolarea intrândului. 

Un al doilea pistol a fost depistat de muncitori acum câteva zile, dar, de data aceasta, arma de foc era una artizanală, în stare avansată de degradare. Ca şi în cazul precedent, muncitorii au anunţat Poliţia, care a preluat arma şi a predat-o Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK