Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Casă distrusă în întregime de un incendiu devastator

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1042

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2460_12.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2460_13.jpgO femeie de 74 de ani, din Câmpulung, a trecut prin clipe de groază, în noaptea de 10 spre 11 februarie, după ce casa, în marea majoritate construită din lemn, a fost cuprinsă de flăcări. În momentul izbucnirii incendiului, bătrâna dormea şi ar fi putut avea parte de un sfârşit cumplit, însă a reuşit să iasă înainte ca vălvătaia să ia amploare. Din nefericire, locuinţa a fost distrusă în totalitate, iar femeia a rămas pe drumuri în toiul iernii.

Incendiul a fost semnalat la ora 23.45, pe Calea Pietroasă. Un bărbat a văzut arzând cu flăcări mari acoperişul casei vecinei sale  şi a dat alarma la 112. La faţa locului au fost direcţionate două echipaje de la Detaşamentul de Pompieri din Câmpulung, plus o ambulanţă SMURD, însă, chiar dacă s-a intervenit cu promptitudine, locuinţa nu a mai putut fi salvată, în condiţiile în care aceasta era veche, cu foarte multe elemente de construcţie din lemn. Focul a cuprins cu repeziciune întreaga casă şi a transformat-o într-o ruină. Pompierii au luptat cu flăcările mai bine de o oră, reuşind să împiedice propagarea lor la imobilele din jur.

A existat şi pericolul unei explozii, de la o butelie de aragaz, aflată pe prispa casei, pe care salvatorii militari au luat-o şi au aruncat-o în albia unui pârâu din apropiere. Proprietara, o femeie sărmană, care trăia din mila semenilor, a făcut atac de panică şi a fost preluată de un  echipaj SMURD şi dusă la Spitalul Municipal. 

Bătrâna a rămas sub cerul liber în plină iarnă şi, din câte-am aflat, va fi găzduită, cel mai probabil, de o femeie care mai avea grijă de ea. Din primele cercetări, se pare că vâlvătaia a fost generată de un coş de evacuare a fumului necurăţat, de la care s-au aprins elementele din lemn ale acoperişului. 

Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK