Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

O Toyota a intrat într-un TIR, pe Mateiaş

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 919

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2459_46.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2459_47.jpgVineri, după prânz, a fost anunţat un incident rutier, pe Mateiaş. Conducătorul auto al unei maşini marca Toyota, care circula dinspre Valea Mare Pravăţ spre Câmpulung, într-o curbă, în dreptul fostei Şcolii de Şoferi, a derapat şi a intrat în partea laterală a unui TIR, care circula dinspre Valea Mare spre Braşov. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat în afara părţi carosabilului. Cei doi şoferi nu au avut de suferit, însă femeia aflată la volanul autoturismului va trebui să scoată o sumă consistentă pentru repararea maşinii. „La faţa locului am găsit două maşini care au avut o coliziune laterală. În urma accidentului nu au fost probleme, nu au fost scurgeri de combustibil, ne-am deplasat cu o autospecială de primă intervenţie şi descarcerare, nu sunt probleme în urma accidentului.”, a declarat plutonierul adjutant Ion Moraru, de la Detaşamentul de Pompieri Câmpulung, care a asigurat măsuri specifice la faţa locului.

Poliţiştii atrag atenţia conducătorilor auto că în zona Mateiaş, din cauza precipitaţiilor şi a denivelărilor de teren, se pot produce evenimente rutiere neplăcute, dacă nu se adaptează viteza la condiţiile de drum. “E.M.” 

 

The most visited gambling websites in The UK