Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Două incendii de la coşurile de fum

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 742

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_februarie_2459_21.jpgÎn dimineaţa zilei de joi, 6 februarie, a doua zi de Cod Roşu de vijelie, pompierii musceleni au intervenit în comuna Aninoasa, unde s-a anunţat un incendiu la o locuinţă. 

La ora 05.45, militarii Punctului de Lucru Aninoasa şi personalul SVSU Aninoasa au stins incendiul izbucnit la acoperişul unei case, din localitate, care prezenta pericol de propagare la întreaga construcţie şi vecinătăţi. Din cauza coşului de fum necurăţat de funingine, au ars 150 de metri pătraţi din acoperişul proprietăţii. În aceeaşi zi, la ora 20.32, pompierii Detaşamentului Câmpulung au intervenit pe strada Doctor Fălcoianu, cu o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanţă SMURD de prim ajutor calificat. Cauza flăcărilor, care au distrus aproximativ 10 metri pătraţi din acoperiş, a fost hornul de fum amplasat necorespunzător ori neprotejat termic faţă de materialele combustibile. Adrian TĂNASE

The most visited gambling websites in The UK