Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Accident rutier la „Dulcica” Două autoturisme s-au ciocnit lângă trecerea de pietoni

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1041

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2450_13.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2450_14.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2020_ianuarie_2450_15.jpgCirculaţia rutieră a fost perturbată, miercuri după-amiază, pe Bulevardul I.C. Brătianu din Câmpulung, după ce două autoturisme s-au tamponat în apropierea unei treceri de pietoni. În urma impactului, destul de violent, au rezultat două victime, însă traumatismele suferite nu le-au pus viaţa în pericol. Poliţiştii au demarat cercetările pentru a stabili circumstanţele producerii accidentului şi gradul de vinovăţie al persoanelor implicate. 

Totul s-a întâmplat în jurul orei 14.00, în apropierea staţiei de carburanţi Mol, din cartierul Vişoi, sub privirile a zeci de trecători. Din primele verificări ale poliţiştilor câmpulungeni, s-a stabilit că şoferiţa unui autoturism Dacia Logan, Luminiţa G., de 48 de ani, din Câmpulung, ar fi frânat brusc, pentru a oferi prioritate unui pieton care se angajase în traversarea străzii, iar un alt conducător auto, Florin J., de 52 de ani, tot din Câmpulung, care venea din spate, la volanul unui Ford Focus, nu ar fi reuşit să frâneze la timp şi a intrat în coliziune cu maşina din faţa lui. „Femeia cu Loganul a oprit la trecerea de pietoni, că cineva voia să traverseze. N-a făcut decât doi paşi şi s-a oprit, iar doamna a frânat brusc. Cel din spate, care era cu Ford-ul, a venit tare şi n-a mai avut timp de reacţie, a intrat direct în spatele Loganului.”, ne-a declarat unul dintre martorii accidentului. În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a şoferului şi a unui pasager aflat în Dacia Logan. Ambii au fost transportaţi la spital cu o ambulanţă SMURD. De asemenea, cele două maşini implicate în accident au fost serios avariate. Poliţiştii câmpulungeni urmează să stabilească acum cauzele şi împrejurările care au stat la baza producerii evenimentului rutier, precum şi gradul de vinovăţie al persoanelor implicate. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Dosarul va fi soluţionat procedural. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK