Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Vedeta Pro TV Elena Lasconi îi invită pe câmpulungeni să împodobească bradul, în curtea casei sale, pe Valea Bărbuşii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 2911

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2442_37.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2442_35.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Decembrie_2442_36.jpgPentru al doilea an consecutiv, câmpulungenii nu vor avea parte de un brad de Crăciun, în Piaţa Primăriei. Dacă, în 2018, s-a dat vina pe şantierul deschis pentru lucrările de reabilitare, în acest an, s-a invocat riscul de a pierde garanţia asupra lucrărilor efectuate din cauza posibilei deteriorări a plăcilor de granit. În altă ordine de idei, se lasă aşteptată şi aprinderea luminilor de sărbători, deşi, în anii precedenţi, acest lucru se întâmpla pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională a României, cum, de fapt, s-a procedat şi în acest an în majoritatea oraşelor şi municipiilor din ţară.

„Vă aştept cu mere şi nuci, dar şi cu mare drag!”

Aşa stând lucrurile, vedeta Pro TV Elena Lasconi, care intenţionează să candideze, anul viitor, la fotoliul de primar al Câmpulungului, îi invită pe locuitorii urbei muscelene să participe la împodobirea bradului de Crăciun în curtea casei sale de pe strada Valea Bărbuşii, pe data de 14 decembrie. „Hai să nu ne demoralizăm că Primăria nu instalează brad, că deranjează granitul. Împreună facem minuni! În primul rând, priviţi cu atenţie acest brad din curtea mea. Vă deschid poarta casei mele pentru a-l împodobi pentru copiii din Câmpulung Muscel. Haideţi fiecare cu un glob, o instalaţie electrică... fiecare cu ce are şi haideţi să facem asta împreună. Dacă există oameni de afaceri, oameni de bine, care vor să ofere cadouri de Crăciun copiilor, haideţi să o facem! Vă aştept pe data de 14 decembrie, la ora 13.00, să-l împodobim, iar când se întunecă să aprindem luminiţele. De asemenea, vreau să rog grupurile de elevi de la Dinicu, Pedagogic, din ansambluri, şcoli, de unde vreţi, în jurul orei 17.00, pe data de 14 decembrie, să fie alături de noi, să cântăm colinde. Vă aştept cu mere şi nuci, dar şi cu mare drag! SĂRBĂTORI FERICITE!”, este mesajul postat de Elena Lasconi pe pagina sa de Facebook. Comentariile nu au încetat să apară. Nicoleta Ciotei: „Felicitări pentru iniţiativă! Vă aşteptăm la Primărie!”; Ioana Denisa: „Felicitări! Un oraş ca al nostru are nevoie de dumneavoastră! Vă aşteptăm cu mult drag!”; Gabriela Oancea: „Dragă Elena Lasconi, cu oameni ca tine vom schimba acest oraş minunat!”; Violeta Răucea: „Te aşteptăm la Câmpulung, să punem ţara la cale!”; Moise Mihaela: „Emoţiile sunt totul... familia PRO TV vă va susţine şi vă va primi oricând cu braţele deschise. Oraşul Câmpulung Muscel vă aşteaptă...”; Simona Ginescu: „O familie frumoasă! Sper că în Câmpulung o să fie ceea ce îţi doreşti. Eu chiar te susţin şi o să te votez fără discuţie!”; Leonard Ghizdavăţ: „De fapt, Elena, Câmpulungul a fost ca un „magnet”... şi  „măreţ” prin oamenii de seamă care s-au adunat pe aici! Istoria se repetă!”; Ady Nicolae: „Vă susţin, stimată doamnă! Câmpulungul are nevoie de schimbare, clar”; Mihai Radu: „Hai, că parcă nu mai avem răbdare, să redevenim ce am fost cândva”; Vivy Nickolas: „Elena Lasconi, te vrem primar la Câmpulung! Ne-am săturat de minciuni!”; Răzvan Pahonţu: „Este clar, vă mutaţi la Câmpulung, veţi câştiga funcţia de primar, 4-5 mandate de acum înainte (altfel nu concep) şi veţi avea timp şi de grădinărit. Deja mă gândesc să măresc numărul de răsaduri pentru primăvara viitoare. Prietenii ştiu de ce. Vă doresc mult succes la alegerile locale!”; Cristi Cristian: „Hai la Câmpulung... e mult de lucru şi aici....”. 

Elena Lasconi, una dintre cele mai iubite vedete de la Pro TV, unde lucrează încă din 1995, va candida anul viitor la Primăria Câmpulung. Elena Lasconi are, de aproape 14 ani, o casă la Câmpulung şi s-a ataşat foarte mult de plaiurile muscelene. Mai mult, a creat de mai mult timp o pagină Facebook, intitulată „Elena Lasconi alege Câmpulung”, o pagină cu mii de fani şi pe care cunoscuta realizatoare TV promovează constant oraşul şi plaiurile muscelene. Elena Lasconi şi-a cumpărat căsuţa din Câmpulung Muscel pentru că a îndrăgit locul, nu pentru că ar avea rude aici şi are frecvente postări legate de oraş, cu plusurile şi minusurile sale. După cum a declarat pentru Jurnalul de Argeş, Elena Lasconi nu va candida ca independent, ci susţinută de un partid. Iar partidul pentru care va candida va fi ales în perioada următoare.

„Ce-aţi zice de un târg de Crăciun la Câmpulung?”

În condiţiile în care câmpulungenii sunt văduviţi de autorităţile locale de o atmosferă adecvată a sărbătorilor de iarnă pe străzile municipiului, consilierul local Lucian Ionescu solicită mai marilor din Primărie organizarea unui târg de Crăciun de bun-simţ, fără circul şi kitsch-ul cu care ne-am obişnuit la sărbătorile şi manifestările de peste an, aducătoare de profituri colosale pentru unii. „Ieri, de 1 Decembrie, mergând de la Bucureşti la Câmpulung, am constatat că toate localităţile au aprins luminile de sărbători, cu ocazia Zilei Naţionale a României. Toate, mai puţin Câmpulung Muscel. De ce oare? Nu am putut să nu fac legătură cu rectificarea bugetară din şedinţa de Consiliul Local de vineri, când primarul a cerut o suplimentare de 40.000 lei (400 milioane lei vechi) pentru iluminatul public. A motivat această creştere cu o gogoriţă, creşterea tarifului la curentul electric. Jumătate de miliard de la începutul anului, din momentul în care a întocmit bugetul municipiului şi până astăzi, pentru majorări de tarife la energia electrică în orăşelul nostru! Pe bune? Ne credeţi proşti? Hai să punem creşterea tarifului la energie electrică şi să adăugăm şi toate tiribombele, grătarele, circurile, bâlciurile, tarabele, etc., care au tot venit, indiferent de ocazie, şi au închiriat cu 4 lei/mp din domeniul public, fără să plătească nimic utilităţi, deşi au consumat... băi tată! Revenind, e prea mult să vrem şi noi şi copiii noştri lumini de Crăciun? E prea mult să vrem şi noi şi copiii noştri un târg de Crăciun? Da, se pare că e prea mult. Noi avem de Paşte, de 1 mai, de Sfântul Ilie, de Sfânta Maria, de 1 septembrie, de 15 septembrie, de Mihail şi Gavril, de 1 Decembrie, de Sfântul Nicolae, de Crăciun, de Sfântul Valentin şi poate chiar şi de Dragobete, de 1 şi 8 martie, avem mici de la Palmira la preţurile bine ştiute, sutiene, chiloţi, slipuri şi costume de baie, haine de blană şi de piele, ciorapi 5 bucăţi la 10 lei, toate acestea la minunata promoţie care se numeşte „indiferent de anotimp”. Vrem şi noi un oraş civilizat, un oraş care să respecte blazonul lui Basarab I şi al întemeietorilor de ţară! Vrem un oraş în care tinerii să vină, nu să plece! Vrem un oraş în care economiile se fac prin stoparea risipei banului public pe firmele de casă ale administraţiei locale care transformă oraşul într-un ghetou de betoane, şi nu cu luminile de sărbători! Vrem un oraş în care copiii noştri să se bucure cu adevărat de sărbători, nu să fim nevoiţi să-i ducem la Târgul de Crăciun de la Bucureşti sau de la Sibiu! Vrem un oraş ca... vrem un oraş normal!”, precizează Lucian Ionescu pe Facebook. Ama IVAN

The most visited gambling websites in The UK