Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

Iohannis a câştigat turul I şi la Câmpulung. Viorica Dăncilă, prima doar la trei secţii

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1120

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2435_21.jpgb_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2435_19.jpgPrezenţa la vot, lăudată la mai toate secţiile organizate pe teritoriul municipiului, cel puţin, în prima jumătate a zilei, a constituit elementul comun cel mai puternic, înainte de aflarea rezultatului, care a condus şi la alte similitudini. Lume multă de la începutul dimineţii, chit că există împământenită concepţia că vârstnicii rezervă prima parte a zilei slujbei duminicale. Este adevărat, dar mulţi s-au achitat de datoria laică înainte de cea bisericească, afirmaţie reflectată în procentele bune raportate la scurt timp de la deschiderea secţiilor. Câmpulungenii, rămaşi sub impactul pozitiv al îndemnului de a vota de la europarlamentare, când au venit la urne într-un procent de 45,50%, comparabil cu cel al prezenţei la alegerile locale, au manifestat acelaşi interes crescut pentru următorul preşedinte. Asta în ciuda totalei desconsideraţii manifestate de oamenii politici faţă de electoratul local, obligat să se mulţumească cu ceea ce văd pe posturile naţionale de televiziune. O singură adunare publică, la convocarea ALDE şi Pro România, pentru Mircea Diaconu, a reprezentat unica manifestare de campanie electorală, consumată în faţa unui public nostalgic după actorul care le-a bucurat anii tinereţii.   

Votul personalităţilor politice, consumat în prima parte a zilei  

Îi aducem în prim planul acestei relatări pe câţiva dintre politicienii de top ai Câmpulungului, care şi-au exercitat dreptul la vot în primele ore ale dimineţii de duminică. Nu şi-a încălcat regula de a se numără printre primii alegători din oraş senatorul Gheorghe Marin, prezent la ora 08.00, la Secţia nr.106, amenajată în incinta Grădiniţei nr.8, de la Rotunda. Motivul pentru care preşedintele PSD Câmpulung îşi îndeplineşte îndatorirea atât de devreme îl reprezintă deplasările în teritoriul muscelean, pe întreaga durată a zilei, unde partidul obţine scoruri mai ridicate decât în municipiu. De aici interesul politicienilor PSD de a supraveghea mai apăsat ceea ce se întâmplă în mediul rural. La ora 10.30, a votat primul om al Câmpulungului. Însoţit de doamna Daniela, cea mai elegantă soţie de politician de la noi din oraş, Liviu Ţâroiu s-a simţit parcă mai important decât este la Primărie. Adevărul este că „împrumută” de la partenera de viaţă o doză consistentă de distincţie, care, însă, nu-l lasă fără chef de glume. La ora anunţată, fără niciun minut de întârziere, cuplul Ţâroiu a coborât din SUV-ul municipal, Duster-ul de serviciu al edilului. La intrarea în Secţia nr.98, de la sediul Hidroelectrica, soţii Ţâroiu au fost întâmpinaţi de un coleg simpatic de la partid, Nicolae Albescu, care a făcut oficiile de gazdă. Zâmbete largi şi la unii, şi la alţii, semn că social-democraţii aveau încredere în şansele candidatei lor de a intra în turul II. 

Nu s-a întâmplat o dată, atunci când a votat Liviu Ţâroiu, ca acesta să nu încerce o glumă cu comisia de votare, mai cu seamă când preşedinte era ursuzul Vameşi, care nu prea avea simţul umorului. Pe primar l-a ţinut obiceiul şi de această dată, chiar dacă ţinta poantelor sale a fost înlocuită cu altă persoană. Mimând seriozitatea, la ieşirea din cabina de vot, Liviu Ţâroiu a reclamat că el n-are complet buletinul de vot. Comisia de votare a amuţit, neştiindu-l, probabil, pus pe şotii pe cel dintâi votant al oraşului. Ce-i „lipsea” alegătorului venit binedispus? Poziţia 5 de pe buletinul de vot, taman Viorica Vasilica Dăncilă! Moment în care comisia a realizat poanta primarului, care te pomeneşti că a fost obligat să-l voteze pe Iohannis, cu care a împărţit Centenarul la Mateiaş! Sau pe Mircea Diaconu, căci tot s-a „ciocnit” de el vineri, la intrarea în Primărie. Şi-apoi pe Diaconu tot o parte a PSD, cea adunată în jurul lui Ponta, îl susţinea. Oricum, trecerea lui Liviu Ţâroiu pe la secţie înseamnă bună dispoziţie pentru fericiţii plătiţi regeşte, implicaţi în procesul electoral.

Dintre liderii de partide, tot de pe poziţia a doua, a sosit la secţia căreia îi aparţine Sergiu Cicu, împreună cu soţia. Vicepreşedintele ALDE Câmpulung şi-a exprimat opţiunea intuită la ora 11.00, la Secţia nr.114 de la Colegiul Naţional „Dinicu Golescu”. Şi prezenţa acestuia în incinta secţiei a înveselit comisia care, înainte de prânz, avea bifaţi 25% dintre alegătorii înscrişi pe liste! La scurt timp după colegul de alianţă susţinătoare a candidatului independent Mircea Diaconu, şi-a făcut apariţia, la Secţia nr.90, de la Şcoala „Oprea Iorgulescu”, coordonatorul pe Câmpulung al Pro România. Marian Rădulescu a votat tot în familie, alături de soţia sa, Anemarie. Aici a votat şi directorul Edilul CGA SA, Mihai Vasilescu, prezent la urne cu partenera de viaţă. După amiază a votat viceprimarul Mărgărin Blidaru, la Secţia nr.101, de la Şcoala “Theodor Aman”, unde a venit însoţit de soţia sa, Alina Mihaela. În Grui a votat jurnalistul Elena Lasconi, însoţită de un grup de prieteni.      

La Secţia nr.92 de la Şcoala „Nanu Muscel” a votat şeful Poliţiei Câmpulung, comisarul şef Gheorghe Ciolan, care a patrulat pe jos pe traseul dintre punctele de votare, alături de secundul său, comisarul şef Marius Şendroiu.

În urmă cu cinci ani, câmpulungenii l-au vrut pe Victor Ponta preşedinte

La alegerile prezidenţiale precedente, din toamna anului 2014, Călin Popescu Tăriceanu a reprezentat surpriza alegerilor de la Câmpulung, obţinând aproape jumătate din voturile lui Klaus Iohannis, susţinut de două partide, PNL şi PDL. Şi în 2014, prezenţa la vot a fost destul de numeroasă, 49% dintre câmpulungeni exercitându-şi dreptul de vot. Lupta s-a dat, la fel ca în precedentele scrutine din 2004 şi 2009, între trei candidaţi, Victor Ponta, din partea PSD-UNPR-PC, Klaus Iohannis - ACL (Alianţa Creştin-Liberală) şi candidatul independent Călin Popescu Tăriceanu, susţinut de PLR (Partidul Liberal Reformator). După cum se preconiza, Victor Ponta a obţinut primul loc, cu 40,80% din voturi. A fost urmat de Klaus Iohannis, care a strâns 25,98% din voturile câmpulungenilor. Surpriza a constituit-o Călin Popescu Tăriceanu, votat de 11,23% dintre alegători. Dacă, la nivel naţional, Victor Ponta a avut un procentaj asemănător (40,33%), Tăriceanu a luat serios din voturile lui Iohannis. Ultimul a obţinut 30,44% din voturi la nivel naţional, în schimb, Tăriceanu a obţinut 5,4%. Astfel, se poate vedea cum la Câmpulung a fost mult mai apreciat candidatul care le-a arătat respect câmpulungenilor prin faptul că în campanie s-a arătat în faţa lor cu proiectul său de ţară. 

45,86% prezenţa la vot

În 2019, la alegerile preşedinţiale, media prezenţei la urne la nivelul Câmpulungului a fost de 45,86%, dar, în opt locaţii, aceasta a depăşit 50%. Este vorba de Secţia nr. 90, de la Şcoala „Oprea Iorgulecu” I (64,72%), Secţia nr. 115, de la Şcoala „C.D. Aricescu” (63,81%), Secţia nr. 114, de la Colegiul „Dinicu Golescu” (57,93%), Secţia nr. 92, de la Şcoala „Nanu Muscel” (57,80%), Secţia nr. 108, de la Liceul  „Dan Barbilian” (55,72%), Secţia nr. 98, de la Hidroelectrica (53,69%), Secţia nr. 91, de la Şcoala „Oprea Iorgulescu” II (52,66%), Secţia nr. 109, de la Colegiul „Carol I” (51,57%). Secţia cu procentul cel mai mic de participanţi la vot, 36,07%, a fost cea cu numărul 105, Grădiniţa cu Program Normal Nr. 8-I. La cele opt secţii procentul de prezenţă a fost peste 50%, la 13, acesta a depăşit 40%, iar în cinci, peste 30%. 

În municipiu, pe listele permanente şi speciale au fost înscrise 30.167 de persoane, iar la urne s-au prezentat 14.002 (12.624 votanţi pe liste permanente, 1.274 votanţi pe liste suplimentare şi 104 votanţi cu urna mobilă). Cele mai multe voturi cu urna mobilă au fost la Secţia nr. 115, de la Şcoala „C.D. Aricescu”, un număr de 95, de la cei care au fost internaţi în Spitalul Municipal. Şi dintre cei care sunt trataţi la Spitalul de Pneumoftiziologie, 7 la număr, au solicitat urna mobilă de la Secţia nr. 92, de la Şcoala „Oprea Iorgulescu”. Au mai fost două cereri de deplasare cu urna mobilă, una la Secţia nr. 90, de la Şcoala „Oprea Iorgulescu” I, şi cealaltă de la Secţia nr. 104, de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Sfânta Marina” III. 

Pe listele suplimentare s-a votat cel mai mult la secţiile din centrul Câmpulungului, pe drumul de tranzit al turiştilor de la Bran spre Bucureşti. Cei mai mulţi, 134, şi-au exercitat dreptul constituţional la Secţia nr. 114, de la Colegiul „Dinicu Golescu”. 114 au votat la Secţia nr. 90, de la Şcoala „Oprea Iorgulescu” I; 103 la Secţia nr. 92, de la Şcoala „Nanu Muscel”; 85 la Secţia nr. 114, de la Colegiul „Dinicu Golescu”. În rest, la celelalte secţii au fost trecuţi pe listele suplimentare de la 18 la 62 de votanţi cu domiciliul în alte localităţi.

Iohannis, câştigător în oraş

În Câmpulung, cel mai votat candidat a fost cel al Partidului Naţional Liberal, Klaus Iohannis, care a primit 4.453 de voturi, fiind pe primul loc, cu un procent de 32,18%. În preferinţele celor care şi-au exprimat votul în municipiu a fost Viorica Dăncilă, din partea PSD, care a obţinut 3.482 de voturi, ajungând la 25,16%. Pe locul trei s-a clasat musceleanul Mircea Diaconu, care a primit 2.505 din sufragii, votat de 18,10% dintre alegători.

Klaus Iohannis a primit cele mai multe voturi în 23 dintre cele 26 de secţii din Câmpulung. Contracandidata Viorica Dăncilă l-a surclasat pe Iohinns în restul de trei, acestea fiind Secţia nr. 105, de la Grădiniţa nr. 8-I (Dăncilă: 195 voturi, Iohannis: 168 voturi), Secţia nr. 107, de la Grădiniţa Valea Româneştilor (Dăncilă: 55 voturi, Iohannis: 43 voturi) şi Secţia nr. 111, de la Liceul Tehnologic Auto (Dăncilă: 141 voturi, Iohannis: 128 voturi).

La Secţia nr. 95, de la Grădiniţa nr. 9-II, din cartierul Grui, Mircea Diaconu a primit 144 voturi, peste Viorica Dăncilă, care a avut 139 de voturi. Dar a fost şi cazul când cei doi au fost la egalitate, cu câte 80 de voturi, la Secţia nr. 109, de la Colegiul „Carol I”. Într-o singură situaţie, la Secţia nr. 112, de la Şcoala nr. 4 Apa Sărată, Dan Barna a avut mai multe voturi decât Mircea Diaconu, în rest a fost cu mult sub muscelean.

Secţia nr. 90 - Şcoala “Oprea Iorgulescu” I

Alegători înscrişi pe liste: 757

Alegători pe lista suplimentară: 114 

Alegători prezenţi la vot: 492

Voturi valabil exprimate: 486

Voturi nule: 4

Prezenţa la vot: 64,72%

Klaus Iohannis (PNL): 176  voturi (36,21%)

Theodor Paleologu (PMP): 41 voturi (0,08%)

Dan Barna (USR PLUS): 52 voturi  (10,69%)

Hunor Kelemen (UDMR): 1 vot (0,20%)

Viorica Dăncilă (PSD): 107 voturi  (22,01%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 2 voturi  (0,41%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 1 vot (0,20%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 0

John Ion Banu (Naţiunea Română): 2 voturi  (0,41%)

Mircea Diaconu (UN OM): 83  (17,07%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 1 vot (0,20%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 17 voturi  (3,49%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 1 vot (0,20%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 2 voturi  (0,41%)

 

Secţia nr. 91 - Şcoala “Oprea Iorgulescu” II

Alegători înscrişi pe liste: 883

Alegători pe lista suplimentară: 27 

Alegători prezenţi la vot: 465

Voturi valabil exprimate: 459

Voturi nule: 6

Prezenţa la vot: 52,48% 

Klaus Iohannis (PNL): 166 voturi  (36,16%)

Theodor Paleologu (PMP): 18 voturi  (3,92%)

Dan Barna (USR PLUS): 54 voturi  (11,76%)

Hunor Kelemen (UDMR): 2 voturi  (0,43%)

Viorica Dăncilă (PSD): 128  voturi (27,88%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 1 vot (0,21%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 3 voturi (0,65%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 0

John Ion Banu (Naţiunea Română): 0

Mircea Diaconu (UN OM): 75 voturi  (16,336%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 2 voturi  (0,43%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 7 voturi  (1,52%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 1 vot (0,21%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 2 voturi (0,43%)

 

Secţia nr. 92 - Şcoala “Nanu Muscel”

Alegători înscrişi pe liste: 1.166

Alegători pe lista suplimentară: 103 

Alegători prezenţi la vot: 674

Voturi valabil exprimate: 665

Voturi nule: 9

Prezenţa la vot: 57,80%

Klaus Iohannis (PNL): 217 voturi  (32,63%)

Theodor Paleologu (PMP): 40  (6,01%)

Dan Barna (USR PLUS): 84 voturi  (12,63%)

Hunor Kelemen (UDMR): 7 voturi  (1,05%)

Viorica Dăncilă (PSD): 168  voturi (25,26%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 2 voturi  (0,30%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 4 voturi (0,60%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 0

John Ion Banu (Naţiunea Română): 3 voturi  (0,45%)

Mircea Diaconu (UN OM): 110 voturi  (16,54%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 3 voturi  (0,45%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 12 voturi (1,80%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 6 voturi (0,90%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 9 voturi (1,35%)

 

Secţia nr. 93 - Biblioteca Grui

Alegători înscrişi pe liste: 1.685

Alegători pe lista suplimentară: 60

Alegători prezenţi la vot: 757

Voturi valabil exprimate: 751

Voturi nule: 6

Prezenţa la vot: 44,92% 

Klaus Iohannis (PNL): 249 voturi (33,15%)

Theodor Paleologu (PMP): 37 voturi (4,92%)

Dan Barna (USR PLUS): 106 voturi (14,11%)

Hunor Kelemen (UDMR): 1 vot (0,13%)

Viorica Dăncilă (PSD): 147 voturi (19,57%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 1 vot (0,13%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 2 voturi (0,26%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 1 vot (0,13%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 3 voturi (0,39%)

Mircea Diaconu (UN OM): 154 voturi  (20,50%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 2 voturi (0,26%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 26 voturi (3,46%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 5 voturi (0,66%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 17 voturi (2,26%)

 

Secţia nr. 94 - Grădiniţa nr.9 I

Alegători înscrişi pe liste: 1.606

Alegători pe lista suplimentară: 43

Alegători prezenţi la vot: 689

Voturi valabil exprimate: 681

Voturi nule: 8

Prezenţa la vot: 42,90%

Klaus Iohannis (PNL): 217 voturi (31,86%)

Theodor Paleologu (PMP): 39 voturi (5,72%)

Dan Barna (USR PLUS): 98 voturi  (14,39%)

Hunor Kelemen (UDMR): 2 voturi (0,29%)

Viorica Dăncilă (PSD): 146 voturi  (21,43%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 4 voturi (0,58%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 4 voturi (0,58%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 1 vot (0,14%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 3 voturi (0,44%)

Mircea Diaconu (UN OM): 134 voturi (19,67%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 4 voturi (0,58%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 18 voturi (2,64%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 4 voturi (0,58%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 7 voturi (1,02%)

 

Secţia nr. 95 - Grădiniţa nr.9 II

Alegători înscrişi pe liste: 1.447

Alegători pe lista suplimentară: 23 

Alegători prezenţi la vot: 650

Voturi valabil exprimate: 644

Voturi nule: 6

Prezenţa la vot: 44,92% 

Klaus Iohannis (PNL): 197 voturi (30,59%)

Theodor Paleologu (PMP): 33 voturi (5,12%)

Dan Barna (USR PLUS): 87 voturi (13,50%)

Hunor Kelemen (UDMR): 0

Viorica Dăncilă (PSD): 139 voturi (21,58%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 3 voturi (0,46%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 1 vot (0,15%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 1 vot (0,15%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 2 voturi (0,31%)

Mircea Diaconu (UN OM): 144 voturi (22,36%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 3 voturi (0,46%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 23 voturi (3,57%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 2 voturi (0,31%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 9 voturi (1,39%)

 

Secţia nr. 96 - Grădiniţa nr.9 III

Alegători înscrişi pe liste: 1.485

Alegători pe lista suplimentară: 31

Alegători prezenţi la vot: 682

Voturi valabil exprimate: 672

Voturi nule: 10

Prezenţa la vot: 45,92% 

Klaus Iohannis (PNL): 194 voturi (28,86%)

Theodor Paleologu (PMP): 18 voturi (2,67%)

Dan Barna (USR PLUS): 78 voturi (11,60%)

Hunor Kelemen (UDMR): 0

Viorica Dăncilă (PSD): 190 voturi (28,27%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 0

Ninel Peia (Neamul Românesc): 1 vot (0,14%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 2 voturi (0,29%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 7 voturi (1,04%)

Mircea Diaconu (UN OM): 137 voturi (20,38%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 1 vot (0,14%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 31 voturi (4,61%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 7 voturi (1,04%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 6 voturi (0,89%)

 

Secţia nr. 97 - Şcoala nr.5

Alegători înscrişi pe liste: 1.136

Alegători pe lista suplimentară: 43 

Alegători prezenţi la vot: 546

Voturi valabil exprimate: 541

Voturi nule: 5

Prezenţa la vot: 48,06%

Klaus Iohannis (PNL): 195 voturi (36,04%)

Theodor Paleologu (PMP): 44 voturi (8,13%)

Dan Barna (USR PLUS): 58 voturi (10,72%) 

Hunor Kelemen (UDMR): 2 voturi (0,36%)

Viorica Dăncilă (PSD): 119  voturi (21,99%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 1 vot (0,18%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 1 vot (0,18%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 6 voturi (1,10%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 3 voturi (0,55%)

Mircea Diaconu (UN OM): 87 voturi (16,08%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 1 vot (0,18%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 16 voturi (2,95%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 3 voturi (0,55%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 5 voturi (0,92%)

 

Secţia nr. 98 - Hidroelectrica

Alegători înscrişi pe liste: 920

Alegători pe lista suplimentară: 39 

Alegători prezenţi la vot: 494

Voturi valabil exprimate: 488

Voturi nule: 6

Prezenţa la vot: 53,69% 

Klaus Iohannis (PNL): 135 voturi (27,66%)

Theodor Paleologu (PMP): 23 voturi (4,71%)

Dan Barna (USR PLUS): 61 voturi (12,50%)

Hunor Kelemen (UDMR): 0

Viorica Dăncilă (PSD): 115 voturi (23,56%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 3 voturi (061%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 2 voturi (0,40%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 1 vot (0,20%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 0

Mircea Diaconu (UN OM): 112 voturi (22,95%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 4 voturi (0,81%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 19 voturi (3,89%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 3 voturi (0,61%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 10 voturi (2,04%)

 

Secţia nr. 99 - Şcoala “Theodor Aman”  I

Alegători înscrişi pe liste: 1.442

Alegători pe lista suplimentară: 50 

Alegători prezenţi la vot: 683

Voturi valabil exprimate: 672

Voturi nule: 11

Prezenţa la vot: 47,36% 

Klaus Iohannis (PNL): 213 voturi (31,69%)

Theodor Paleologu (PMP): 37 voturi  (5,50%)

Dan Barna (USR PLUS): 102 voturi (15,17%)

Hunor Kelemen (UDMR): 0

Viorica Dăncilă (PSD): 153 voturi (22,76%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 3 voturi (0,44%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 1 vot (0,14%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 2 voturi (0,29%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 1 vot (0,14%)

Mircea Diaconu (UN OM): 115 voturi (17,11%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 2 voturi (0,29%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 33 voturi (4,91%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 1 vot (0,14%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 9 voturi (1,33%)

 

Secţia nr. 100 - Şcoala “Theodor Aman” II

Alegători înscrişi pe liste: 1.107

Alegători pe lista suplimentară: 41 

Alegători prezenţi la vot: 482

Voturi valabil exprimate: 472

Voturi nule: 10

Prezenţa la vot: 43,54%

Klaus Iohannis (PNL): 136 voturi (28,81%)

Theodor Paleologu (PMP): 20 voturi (4,23%)

Dan Barna (USR PLUS): 68 voturi (14,40%)

Hunor Kelemen (UDMR): 1 vot (0,214%)

Viorica Dăncilă (PSD): 122 voturi (25,84%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 6 voturi (1,27%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 2 voturi (0,42%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 0

John Ion Banu (Naţiunea Română): 0

Mircea Diaconu (UN OM): 81 voturi (17,16%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 3 voturi (0,63%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 20 voturi (4,23%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 3 voturi (0,63%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 10 voturi (2,11%)

 

Secţia nr.101 - Şcoala “Theodor Aman” III

Alegători înscrişi pe liste: 1.335

Alegători pe lista suplimentară: 31 

Alegători prezenţi la vot: 496

Voturi valabil exprimate: 488

Voturi nule: 8

Prezenţa la vot: 37,15% 

Klaus Iohannis (PNL): 180 voturi (36,88%)

Theodor Paleologu (PMP): 21 voturi (4,30%)

Dan Barna (USR PLUS): 44 voturi (9,01%)

Hunor Kelemen (UDMR): 3 voturi (0,61%)

Viorica Dăncilă (PSD): 133 voturi (27,25%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 3 voturi (0,61%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 1 vot (0,20%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 1 vot (0,20%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 0

Mircea Diaconu (UN OM): 70 voturi (14,34%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 1 vot (0,20%) 

Ramona Bruynseels (PPUSL): 17 voturi (3,48%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 2 voturi (0,40%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 12 voturi (2,45%)

 

Secţia nr. 102 - Căminul “Sfânta Marina” I 

Alegători înscrişi pe liste: 1.378

Alegători pe lista suplimentară: 24 

Alegători prezenţi la vot: 562

Voturi valabil exprimate: 556

Voturi nule: 6

Prezenţa la vot: 40,78% 

Klaus Iohannis (PNL): 190 voturi (34,17%)

Theodor Paleologu (PMP): 27 voturi (4,85%)

Dan Barna (USR PLUS): 55 voturi (9,89%)

Hunor Kelemen (UDMR): 0

Viorica Dăncilă (PSD): 145 voturi (26,07%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 0

Ninel Peia (Neamul Românesc): 4 voturi (0,71%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 1 vot (0,17%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 5 voturi (0,89%)

Mircea Diaconu (UN OM): 100 voturi (17,98%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 3 voturi (0,53%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 11 voturi (1,97%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 5 voturi (0,89%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 10 voturi (1,79%)

 

Secţia nr.103 - “Sfânta Marina” II

Alegători înscrişi pe liste: 1.313

Alegători pe lista suplimentară: 20 

Alegători prezenţi la vot: 499

Voturi valabil exprimate: 497

Voturi nule: 2

Prezenţa la vot: 38,00% 

Klaus Iohannis (PNL): 151 voturi (30,38%)

Theodor Paleologu (PMP): 27 voturi (5,43%)

Dan Barna (USR PLUS): 47 voturi (9,45%)

Hunor Kelemen (UDMR): 1 vot (0,20%)

Viorica Dăncilă (PSD): 140 voturi (28,16%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 0

Ninel Peia (Neamul Românesc): 1 vot (0,20%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 3 voturi (0,60%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 1 vot (0,20%)

Mircea Diaconu (UN OM): 88 voturi (17,70%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 5 voturi (1,00%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 14 voturi (2,81%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 5 voturi (1,00%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 14 voturi (2,81%)

 

Secţia nr.104 - Căminul “Sfânta Marina” III 

Alegători înscrişi pe liste: 1.622

Alegători pe lista suplimentară: 31 

Alegători prezenţi la vot: 608

Voturi valabil exprimate: 598

Voturi nule: 10

Prezenţa la vot: 37,48%

Klaus Iohannis (PNL): 214 voturi (35,78%)

Theodor Paleologu (PMP): 17 voturi (2,84%)

Dan Barna (USR PLUS): 57 voturi (9,53%)

Hunor Kelemen (UDMR): 0

Viorica Dăncilă (PSD): 157 voturi (26,25%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 1 vot (0,16%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 3 voturi (0,50%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 1 vot (0,16%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 1 vot (0,16%)

Mircea Diaconu (UN OM): 109 voturi (18,22%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 2 voturi (0,33%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 20 voturi (3,34%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 4 voturi (0,66%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 12 voturi (2,00%)

 

Secţia nr. 105 - Grădiniţa nr.8 I

Alegători înscrişi pe liste: 1.630

Alegători pe lista suplimentară: 33 

Alegători prezenţi la vot: 588

Voturi valabil exprimate: 582

Voturi nule: 6

Prezenţa la vot: 36,07% 

Klaus Iohannis (PNL): 168 voturi (28,86%)

Theodor Paleologu (PMP): 20 voturi (3,43%)

Dan Barna (USR PLUS): 64 voturi (10,99%)

Hunor Kelemen (UDMR): 1 vot (0,17%)

Viorica Dăncilă (PSD): 195 voturi (33,50%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 5 voturi (0,85%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 2 voturi (0,34%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 3 voturi (0,51%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 3 voturi (0,51%)

Mircea Diaconu (UN OM): 88 voturi (15,12%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 5 voturi (0,85%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 16 voturi (2,74%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 4 voturi (0,68%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 8 voturi (1,37%)

 

Secţia nr. 106 - Grădiniţa nr.8 II 

Alegători înscrişi pe liste: 1.439

Alegători pe lista suplimentară: 48

Alegători prezenţi la vot: 685

Voturi valabil exprimate: 681

Voturi nule: 4

Prezenţa la vot: 47,60% 

Klaus Iohannis (PNL): 220 voturi (32,30%)

Theodor Paleologu (PMP): 44 voturi (6,46%)

Dan Barna (USR PLUS): 76 voturi (11,16%) 

Hunor Kelemen (UDMR): 2 voturi (0,29%)

Viorica Dăncilă (PSD): 176 voturi (26,13%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 2 voturi (0,29%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 1 vot (0,14%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 3 voturi (0,44%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 4 voturi (0,58%)

Mircea Diaconu (UN OM): 117 voturi (17,18%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 5 voturi (0,73%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 17 voturi (2,49%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 2 voturi (0,29%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 10 voturi (1,46%)

Secţia nr.107 - Grădiniţa Valea Româneştilor

Alegători înscrişi pe liste: 391

Alegători pe lista suplimentară: 18 

Alegători prezenţi la vot: 187

Voturi valabil exprimate: 185

Voturi nule: 2

Prezenţa la vot: 47,82% 

Klaus Iohannis (PNL): 43 voturi (23,24%)

Theodor Paleologu (PMP): 15 voturi (8,10%)

Dan Barna (USR PLUS): 13 voturi (7,02%)

Hunor Kelemen (UDMR): 2 voturi (1,08%)

Viorica Dăncilă (PSD): 55 voturi (29,72%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 2 voturi (1,08%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 0

Sebastian Popescu (Noua Românie): 2 voturi (1,08%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 4 voturi (2,16%)

Mircea Diaconu (UN OM): 36 voturi (19,45%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 5 voturi  (2,70%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 4 voturi (2,16%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 0

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 4 voturi (2,16%)

 

Secţia nr. 108 - Liceul „Dan Barbilian”

Alegători înscrişi pe liste: 1.030

Alegători pe lista suplimentară: 60 

Alegători prezenţi la vot: 574

Voturi valabil exprimate: 567

Voturi nule: 7

Prezenţa la vot: 55,72% 

Klaus Iohannis (PNL): 163 voturi (28,74%)

Theodor Paleologu (PMP): 31 voturi (5,46%)

Dan Barna (USR PLUS): 58 voturi (10,22%)

Hunor Kelemen (UDMR): 2 voturi (0,35%)

Viorica Dăncilă (PSD): 161 voturi (28,39%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 2 voturi (0,35%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 0

Sebastian Popescu (Noua Românie): 0

John Ion Banu (Naţiunea Română): 0

Mircea Diaconu (UN OM): 119 voturi (20,98%

Bogdan Stanoevici (ind.): 4 voturi (0,70%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 8 voturi (1,41%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 12 voturi (2,11%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 7 voturi (1,23%)

 

Secţia nr. 109 - „Carol I” 

Alegători înscrişi pe liste: 762 

Alegători pe lista suplimentară: 48 

Alegători prezenţi la vot: 393

Voturi valabil exprimate: 391

Voturi nule: 2

Prezenţa la vot: 51,57% 

Klaus Iohannis (PNL): 121 voturi (30,90%)

Theodor Paleologu (PMP): 28 voturi (7,16%)

Dan Barna (USR PLUS): 49 voturi (12,53%)

Hunor Kelemen (UDMR): 0

Viorica Dăncilă (PSD): 80 voturi (20,46%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 2 voturi (0,51%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 0

Sebastian Popescu (Noua Românie): 0

John Ion Banu (Naţiunea Română): 2 voturi (0,51%)

Mircea Diaconu (UN OM): 80 voturi (20,46%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 3 voturi (0,76%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 18  voturi (4,60%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 2 voturi (0,51%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 6 voturi (1,53%)

 

Secţia nr. 110 - ADP

Alegători înscrişi pe liste: 974

Alegători pe lista suplimentară: 43

Alegători prezenţi la vot: 451

Voturi valabil exprimate: 446

Voturi nule: 5

Prezenţa la vot: 46,30% 

Klaus Iohannis (PNL): 142 voturi (31,83%)

Theodor Paleologu (PMP): 24 voturi (5,38%)

Dan Barna (USR PLUS): 58 voturi (13,00%)

Hunor Kelemen (UDMR): 1 vot (0,22%)

Viorica Dăncilă (PSD): 129 voturi (24,43%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 1 vot (0,22%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 0

Sebastian Popescu (Noua Românie): 3 voturi (0,67%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 3 voturi (0,67%)

Mircea Diaconu (UN OM): 70 voturi (15,69%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 1 vot (0,22%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 17 voturi (3,81%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 5 voturi (1,12%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 12 voturi (2,69%)

 

Secţia nr. 111 - Liceul Auto

Alegători înscrişi pe liste: 1.219

Alegători pe lista suplimentară: 29 

Alegători prezenţi la vot: 464

Voturi valabil exprimate: 455

Voturi nule: 9

Prezenţa la vot: 38,06% 

Klaus Iohannis (PNL): 128 voturi (28,13%)

Theodor Paleologu (PMP): 17 voturi (3,73%)

Dan Barna (USR PLUS): 35 voturi (7,69%)

Hunor Kelemen (UDMR): 1 vot (0,21%)

Viorica Dăncilă (PSD): 141 voturi (30,98%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 2 voturi (0,43%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 0

Sebastian Popescu (Noua Românie): 2 voturi (0,43%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 10 voturi (2,19%)

Mircea Diaconu (UN OM): 84 voturi (18,46%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 4 voturi (0,87%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 14 voturi (3,07%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 3 voturi (0,65%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 14 voturi (3,07%)

 

Secţia nr. 112 - Şcoala nr.4 

Alegători înscrişi pe liste: 749

Alegători pe lista suplimentară: 62 

Alegători prezenţi la vot: 316

Voturi valabil exprimate: 312

Voturi nule: 4

Prezenţa la vot: 42,18% 

Klaus Iohannis (PNL): 98 voturi (31,41%)

Theodor Paleologu (PMP): 17 voturi (5,44%)

Dan Barna (USR PLUS): 58 voturi (18,58%)

Hunor Kelemen (UDMR): 0

Viorica Dăncilă (PSD): 78 voturi  (25,00%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 1 vot (0,32%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 0

Sebastian Popescu (Noua Românie): 2 voturi (0,64%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 0

Mircea Diaconu (UN OM): 39 voturi (12,50%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 2 voturi (0,64%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 11 voturi (3,52%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 1 vot (0,32%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 5 voturi (1,50%)

 

Secţia nr. 113 - Grădiniţa nr.1

Alegători înscrişi pe liste: 525

Alegători pe lista suplimentară: 34

Alegători prezenţi la vot: 260

Voturi valabil exprimate: 256

Voturi nule: 4

Prezenţa la vot: 49,52% 

Klaus Iohannis (PNL): 108 voturi (42,18%)

Theodor Paleologu (PMP): 17 voturi (6,64%)

Dan Barna (USR PLUS): 269 voturi (10,15%)

Hunor Kelemen (UDMR): 2 voturi (0,78%)

Viorica Dăncilă (PSD): 56 voturi (21,87%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 0

Ninel Peia (Neamul Românesc): 0

Sebastian Popescu (Noua Românie): 1 vot (0,39%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 1 vot (0,39%)

Mircea Diaconu (UN OM): 36 voturi (14,06%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 0

Ramona Bruynseels (PPUSL): 7 voturi (2,73%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 0

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 2 voturi (0,78%)

 

Secţia nr. 114 - Colegiul „Dinicu Golescu”

Alegători înscrişi pe liste: 1.279

Alegători pe lista suplimentară: 134 

Alegători prezenţi la vot: 741

Voturi valabil exprimate: 732

Voturi nule: 9

Prezenţa la vot: 57,93% 

Klaus Iohannis (PNL): 254 voturi (34,69%)

Theodor Paleologu (PMP): 41 voturi (5,60%)

Dan Barna (USR PLUS): 110 voturi  (15,02%)

Hunor Kelemen (UDMR): 0

Viorica Dăncilă (PSD): 174 voturi (23,77%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 0

Ninel Peia (Neamul Românesc): 3 voturi (0,40%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 2 voturi (0,27%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 0

Mircea Diaconu (UN OM): 119 voturi (16,25%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 3 voturi (0,40%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 18 voturi (2,45%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 4 voturi (0,54%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 4 voturi (0,54%)

 

Secţia nr.115 - Şcoala “C.D. Aricescu” 

Alegători înscrişi pe liste: 887

Alegători pe lista suplimentară: 85 

Alegători prezenţi la vot: 566

Voturi valabil exprimate: 558

Voturi nule: 8

Prezenţa la vot: 63,81% 

Klaus Iohannis (PNL): 178 voturi (31,89%)

Theodor Paleologu (PMP): 23 voturi (4,12%)

Dan Barna (USR PLUS): 51 voturi (9,13%)

Hunor Kelemen (UDMR): 3 voturi (0,53%)

Viorica Dăncilă (PSD): 146 voturi (26,16%)

Cătălin Sorin Ivan (AND): 2 voturi (0,35%)

Ninel Peia (Neamul Românesc): 2 voturi (0,35%)

Sebastian Popescu (Noua Românie): 2 voturi (0,35%)

John Ion Banu (Naţiunea Română): 3 voturi (0,53%)

Mircea Diaconu (UN OM): 118 voturi (21,14%)

Bogdan Stanoevici (ind.): 3 voturi (0,53%)

Ramona Bruynseels (PPUSL): 15 voturi (2,68%)

Viorel Cataramă (Dreapta Liberală): 6 voturi (1,07%)

Alexandru Cumpănaşu (ind.): 6 voturi (1,07%)

The most visited gambling websites in The UK