Te informam ca site-ul nostru foloseste cookie-uri, iar prin navigarea pe site iti exprimi acordul asupra folosirii acestora. 

Menu
TRAFIC

A pierdut controlul volanului şi s-a înfipt cu maşina într-un stâlp

  • Written by Evenimentul Muscelean
  • Hits: 1712

b_400_250_16777215_10_images_images2_ziar_2019_Noiembrie_2435_10.jpgAccident rutier, soldat cu importante pagube materiale, joi după amiază, în comuna Cetăţeni! Un conducător auto, din Târgovişte, a intrat cu maşina într-un stâlp din lemn, după ce a pierdut controlul asupra direcţie de mers. Şoferul a scăpat teafăr din această încercare, alegându-se doar cu o sperietură groaznică.               

Accidentul s-a petrecut pe drumul naţional ce străbate localitatea amintită anterior. Bărbatul ghinionist se afla la volanul unui autoturism VW Golf şi se deplasa dinspre Târgovişte către Câmpulung. La un moment dat, la intrarea în comuna Cetăţeni, pe o porţiune de drum drept care parcă-i îmbie pe conducătorii auto să apese mai tare pedala de circulaţie, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, iar maşina a intrat pe contra sens, a rulat câţiva metri pe acostament, apoi a intrat într-un şanţ şi s-a oprit în final într-un stâlp din lemn, pe care l-a şi dărâmat. Din fericire, din sens opus nu venea nicio altă maşină, iar în afara părţii carosabile nu era niciun pieton. Altfel, vorbeam de o cu totul altă dimensiune a acestui accident. Şoferul a scăpat nevătămat şi le-a declarat poliţiştilor postului din localitate sosiţi la faţa locului pentru cercetările de rigoare, că maşina ar fi avut o defecţiune la sistemul de direcţie, însă, nu e exclusă nici varianta vitezei excesive. Bărbatul a fost sancţionat contravenţional, iar pagubele materiale provocate vor fi suportate de firma de asigurări, autoturismul având o poliţă CASCO. Alex BARBU

The most visited gambling websites in The UK